Toon alles (2)

Fondsenwerver (tijdelijk) bij Diabetes Fonds

25 april 2018, 15:00
Fondsenwerver (tijdelijk) bij Diabetes Fonds
Fondsenwerver (tijdelijk) bij Diabetes Fonds
Functie: Fondsenwerver (tijdelijk)
Organisatie: Diabetes Fonds
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 24 mei

Een energieke en enthousiaste collega, met een stevige ervaring op het gebied van fondsenwerving en marketing. Een fondsenwerver voor de particuliere markt die het een uitdaging vindt de diverse wervingscampagnes in te richten, te coördineren en uit te voeren. Jij bent degene die nauwkeurig overzicht houdt over alle wervingscampagnes en weet wat er speelt binnen elke campagne. Je verbindt en combineert de inzet van de diverse kanalen. Je draagt zorg voor de aansturing van de externe bureaus en houdt vinger aan de pols. Je bent communicatief sterk en hebt geen moeite met het plannen en coördineren van alle lopende campagnes. Op basis van analyses en rapportages adviseer je gevraagd en ongevraagd je collega’s. Daarbij signaleer je mogelijkheden en zoekt continu naar verbetering van wervingscampagnes. Je voelt je betrokken bij het Diabetes Fonds en wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. 

Wij vragen:
Voor deze tijdelijke functie is veel ervaring op het gebied van fondsenwerving en marketing noodzakelijk, maar vooral ook een energieke en enthousiaste persoonlijkheid. We zoeken een collega die zich heel snel dingen eigen maakt, creatief is in het zoeken naar manieren om nieuwe donateurs te werven en het geefgedrag van bestaande donateurs positief te beïnvloeden. Je denkt in mogelijkheden en zoekt vanzelfsprekend de samenwerking met anderen. 
We kijken uit naar je reactie als je je herkent in het onderstaande: 
  • Je bent een enthousiaste en resultaat gedreven fondsenwerver en een goede 
teamspeler.
  • Je hebt veel ervaring in fondsenwerving en/of marketing, waarbij ervaring met direct 
(e)marketing, database marketing en online media een pré is. 
  • Je neemt graag het initiatief om jouw ideeën binnen de organisatie gerealiseerd te 
krijgen en bent in staat collega’s te mobiliseren om bij te dragen aan jouw werkzaamheden. Hiertoe beschik je over voldoende doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. 
  • Je kan goed zelfstandig werken, bent communicatief vaardig, signaleert en benut kansen in de markt en speelt hierop in. 
  • Je bent gewend om meerdere projecten te leiden en bent bekend met CRM systemen. 
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met sterke analytische en strategische 
vaardigheden.

Wij bieden:
Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie, waar professionaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het Diabetes Fonds maakt deel uit van het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort, waarin we samenwonen en -werken met 4 andere gezondheidsfondsen en veel gelieerde organisaties. 
De functie is beschikbaar in de periode augustus tot en met december 2018 voor 32-36 uur per week. Het Diabetes Fonds hanteert eigen arbeidsvoorwaarden waarin goede regelingen zijn opgenomen. Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 3.200 en € 4.100 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Geïnteresseerd in deze functie? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneloes Tros (Fondsenwerver) via a.tros@diabetesfonds.nl of (033) 462 20 55. Uiteraard verwijzen wij ook graag naar onze site www.diabetesfonds.nl.
Direct solliciteren op deze functie (vòòr 24 mei a.s.): sollicitaties@diabetesfonds.nl De eerste gesprekken vinden plaats op 4 juni 2018. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items