Toon alles (1)

Fondsenwerver/schrijver (zzp) bij het Longfonds

31 augustus 2018, 06:00
Fondsenwerver/schrijver (zzp) bij het Longfonds
Fondsenwerver/schrijver (zzp) bij het Longfonds
Functie: Fondsenwerver/schrijver van aanvragen t.b.v. Stichtingen & Vermogensfondsen (freelance/zzp)
Organisatie: Longfonds
Aantal uren: 16-24 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 10 september
 
Begin 2018 heeft het Longfonds, onder de naam LONGFONDS | Accelerate, een internationaal samenwerkingsprogramma van academische topinstituten, artsen, longpatiënten en maatschappelijke partners gelanceerd. Binnen deze door het Longfonds geregisseerde krachtenbundeling wordt internationaal intensief samengewerkt met het doel een medische doorbraak voor astma en COPD te versnellen. Het Longfonds maakt zich sterk de financiering van de krachtenbundeling langjarig mogelijk te maken. 
 
Het resultaatgerichte team LONGFONDS | Accelerate werkt samen aan het faciliteren van de wetenschappelijke krachtenbundeling en kennisdeling, de profilering van het Accelerate programma en het vinden van langjarige financiering. 
Het team heeft een actief wervingsbeleid op grote giften t.b.v. dit baanbrekende internationale onderzoek. Het verbinden van Grote Gevers, Stichtingen en Vermogensfondsen is daarbij een belangrijk speerpunt. 
 
Om de fondsenwerving te versnellen, zijn we op zoek naar een bevlogen tekstschrijver/communicatieprofessional die gedegen, overtuigende financieringsaanvragen op maat verzorgt t.b.v. Vermogensfondsen & Stichtingen (zowel nationaal als internationaal).
Je hebt in jouw rol nauw contact met de relatiemanager Grote Gevers, de Research- en Innovatiemanager en de communicatieadviseur.

Verantwoordelijkheden
·     matchen van de Geefvraag aan de specifieke doelstellingen van een Fonds/Stichting;
·     schrijven van overtuigende, passende aanvragen voor Vermogensfondsen en Stichtingen
 
Wij vragen een collega
  • met een overtuigende pen en resultaatgerichte aanpak;
  • met analytisch vermogen, gecombineerd met inlevingsvermogen zodat de Geefvraag matcht met de doelstellingen en informatiebehoefte van de vermogende partij;
  • met kennis van en ervaring met het schrijven van aanvragen m.b.t wetenschappelijke onderzoeksprogramma’s (dit is een pré);
  • met een trackrecord op het gebied van schrijven van succesvolle aanvragen bij vermogensfondsen en stichtingen;
  • die affiniteit heeft met wetenschappelijk-medisch onderzoek en zich snel in leest;
  • die zelfstandig kan werken met een innovatief team met een ambitieuze uitdaging;
  • die relatiegericht, communicatief vaardig en prettig in de omgang is;
 
 
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Wibrich de Boer, relatiemanager Grote Gevers, telefoonnummer 033 434 12 07.  
 
Spreekt deze rol jou aan, maak je belangstelling dan zo snel als mogelijk (uiterlijk 10 september) kenbaar via accelerate@longfonds.nlovv Sollicitatie team Accelerate
 
 
gerelateerde items