Toon alles (1)

Fondsenwerver - Pluryn

10 november 2017, 10:00
Fondsenwerver - Pluryn
Fondsenwerver - Pluryn
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Pluryn
Aantal uren: Vacaturenummer
1730774
Locatie: Pluryn hoofdkantoor, regio Nijmegen & omstreken
Vervaldatum: 23 november
 
Wat ga je doen?
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de fondsenwerving binnen Pluryn & Intermetzo. Je zorgt ervoor dat het binnen de organisaties duidelijk is waarvoor fondsenwervende campagnes worden ingezet. Samen met de medewerkers van de verschillende afdelingen/onderdelen bedenkt je innovatieve projecten die bijdrage aan een aangenamer verblijf voor de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de werving van de hiervoor benodigde fondsen, onderhoudt een relevant netwerk van stakeholders en organiseert evenementen voor relaties om dit netwerk te binden en uit te breiden. Met een 3-tal collega’s ben je samen verantwoordelijk voor de fondsenwerving binnen zowel Pluryn als Intermetzo. Je vertaalt ons jaar/beleidsplan ambitieus naar hele concrete cliëntgerichte acties en –uitingen.
 
Dit verwachten wij van jou
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van de doelgroep;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis/ervaring op het gebied van fondsenwerving en hebt ervaring binnen een non-profit organisatie;
  • Je beweegt je gemakkelijk in een omgeving van vermogensfondsen en sponsoren;
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken; door je ervaring weet je waar je prioriteiten moeten liggen;

  • Je bent energiek, enthousiast en gedreven. Je bent daarnaast ook een echte teamspeler;

  • Je weet wat je wilt met fondsenwerving, je brengt je plannen overtuigend en creëert draagvlak in de organisatie;
  • Je bent mobiel (je hebt je rijbewijs en beschikt over eigen vervoer) en bent flexibel ingesteld.
 
Dit bieden wij jou
Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein. We besteden veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De functie van fondsenwerver voor 18 uur per week is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 50 (maximaal € 3.416, - bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden, mits bedrijfseconomische redenen dit niet in de weg staan.
 
Plaats in de organisatie
Pluryn fondsenwerving & Pro Intermetzo richten zich samen op fondswervende activiteiten voor derde geldstromen en andersoortige waardevolle middelen. Het maken van een positief verschil voor de cliënt staat centraal, met een focus op vrijetijd. Het kan gaan om financiële middelen (fondsen, giften, subsidies), middelen in natura (schenkingen bedrijven, fondsen) of middelen in mankracht (vrijwilligers/”maatjes”). Het team Fondsenwerving bestaat uit vier personen van Pluryn & Intermetzo. De ambitie van het team fondsenwerving is de komende jaren significant te groeien in kwaliteit & inkomsten. In de komende periode zal de aandacht zich dan ook richten op het versterken van de programma’s grote gevers, bedrijven alsmede acties derden.
 
Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel van Schaik, manager fondsen-werving Pluryn-Intermetzo, via 06-51790671 of mschaik@pluryn.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maaike Poelen, adviseur werving & selectie, via 06-13053567 of per mail via werving@pluryn.nl.
 
Heb je interesse en wil je solliciteren?
Dan ontvangt Werkplein Pluryn graag jouw gegevens. Solliciteer vóór 23 november via het sollicitatieformulier op de website en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe. In jouw motivatiebrief willen wij lezen waarom je kiest voor deze functie. We zien je sollicitatie graag tegemoet. We streven erna je binnen 2 weken na je sollicitatie te kunnen informeren over de voortgang van de procedure.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid: interne kandidaten genieten de voorkeur.
 
gerelateerde items