Toon alles (2)

Fondsenwerver/Marketeer Nalatenschappen en Major Donors bij Oxfam Novib

24 april 2019, 04:55
Fondsenwerver/Marketeer Nalatenschappen en Major Donors bij Oxfam Novib
Fondsenwerver/Marketeer Nalatenschappen en Major Donors bij Oxfam Novib
Functie: Fondsenwerver/Marketeer Nalatenschappen en Major Donors
Organisatie: Oxfam Novib
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 2 mei 2019
 
Oxfam is een wereldwijde beweging van mensen die samenwerken om het onrecht van armoede te verslaan. Samen redden, beschermen en herbouwen we levens. En we zullen niet stoppen totdat elke persoon op aarde armoede of elke vorm van ongelijkheid of discriminatie kan verslaan. Wij zijn een internationale confederatie van 19 organisaties die samenwerken met partners en lokale gemeenschappen op het gebied van humanitaire, ontwikkelingshulp en campagnevoering, in meer dan 90 landen. In al ons werk staan drie kernwaarden centraal: Empowerment, Accountability, Inclusiveness. Klik hier voor meer informatie over onze waarden
 
Het team Major Accounts is verantwoordelijk voor het maximaliseren van de inkomsten én van de betrokkenheid van de 1 op 1 relaties van Oxfam Novib. Dit omvat de grootste particuliere donoren en stichtingen; legaten en erfenissen; het midden- en kleinbedrijf, corporate accounts en de Nederlandse Postcode Loterij. Het team Major Accounts binnen de unit Public Engagement is op dit moment op zoek naar een: 
 
Fondsenwerver/Marketeer Nalatenschappen en Major Donors
Standplaats Den Haag
32 u per week
 
Wij zijn op zoek naar een gedreven fondsenwerver/marketeer die haar/zijn commerciële talent wil inzetten voor een rechtvaardige wereld zonder armoede. De fondsenwerver/marketeer werkt in het Major Accounts nauw samen met 2 relatiemanagers en rapporteert aan de manager Major Accounts. 
 
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van alle marketingactiviteiten voor grote particuliere gevers en nalaters.
Daarvoor ontwikkel je, samen met anderen, online en offline communicatiemiddelen gericht op awareness, lead generation én conversie. 
Je monitort de voortgang van je resultaten versus de gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij. 
Je signaleert kansen in de markt en weet deze om te zetten in concrete voorstellen voor marketing uitingen.
Je onderhoudt nauwe contacten met andere afdelingen binnen Oxfam Novib om je doelen te bereiken. 
Je geeft mede vorm aan de Major Donor strategie, die je zelf ook mede uitvoert. 
 
Functie-eisen en profiel 
  • Je hebt of bent Minimaal een HBO-opleiding behaald in een relevante studierichting;
  • Minimaal 5 jaar relevante (werk)ervaring, met ervaring in de charitatieve sector en met het ontwikkelen van offline fondswervende uitingen in het bijzonder;
  • Projectmanagement-vaardigheden ontwikkeld en projecten uitgevoerd;
  • Resultaatgericht, creatief, initiatiefrijk en een aanpakker; 
  • Affiniteit met de doelgroepen van Nalatenschappen en Major donors, en bent in staat je hierin te verplaatsen; 
  • Uitmuntende schriftelijke vaardigheden ontwikkeld in zowel het Nederlands als Engels; Kennis van direct marketingtechnieken. 
 
Ons aanbod 
Een concurrerend, eerlijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket dat te verantwoorden is naar onze donateurs. Het salaris voor deze functie is ingesteld in schaal 9 met een salaris van € 2.782,- tot € 4.280,- op basis van 36 uur per week. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Informeren en solliciteren 
 
Ben je geïnteresseerd, reageer dan via deze link inclusief motivatie en CV uiterlijk op 2 mei 2019. Kandidaten voor deze functie dienen de Nederlandse nationaliteit, die van een EU-lidstaat of een geldige werkvergunning voor de Europese Unie te hebben. 
 
Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Maaike van Wissen, teammanager Major Accounts, maaike.van.wissen@oxfamnovib.nl.
 
Sollicitaties die wij ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
Oxfam streeft naar het aantrekken van groot talent dat niet alleen geschikt is, maar ook Oxfam's hoge standaard van normen, waarden en principes naleeft, die zich inzet voor het voorkomen en uitroeien van elke vorm van wangedrag inclusief seksuele intimidatie, uitbuiting en misbruik, elk ander type misbruik van macht of gebrek aan integriteit, en financieel wangedrag. We zetten ons in voor het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen. We hechten er grote waarde aan dat alleen diegenen die onze waarden en normen delen en aantoonbaar naleven, worden aangenomen om met ons te werken. Opmerking: de geselecteerde kandidaat zal afdoende referenties moeten aanleveren en er zal een passende screening gedaan worden met betrekking tot wangedrag en disciplinaire maatregelen in het arbeidsverleden. Oxfam gebruikt voor dit doel onder andere World Check One.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.


 
gerelateerde items