Toon alles (2)

Fondsenwerver / Marketeer bij IPSO

22 mei 2019, 05:45
Fondsenwerver / Marketeer bij IPSO
Fondsenwerver / Marketeer bij IPSO
Functie: Fondsenwerver / Marketeer
Organisatie: Stichting IPSO
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Almere
Vervaldatum: 14 juni 2019
 
Stichting IPSO is de brancheorganisatie voor 75 IPSO Inloophuizen, die gezamenlijk een landelijke dekking hebben en met voornamelijk vrijwilligers aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten psychosociale ondersteuning bieden. Belangrijk werk, want één op de 3 Nederlanders krijgt zelf of in hun omgeving te maken met kanker. Gelukkig zijn er steeds meer overlevers. De medische zorg is goed geregeld, maar uit recent onderzoek blijkt dat de psychosociale ondersteuning tijdens en na de ziekte nogal te wensen overlaat. De IPSO Inloophuizen bieden deze informele psychosociale ondersteuning. 
 
Onderdeel van de Stichting is het bureau IPSO dat momenteel bestaat uit 4 professionals, die zich inzetten om de IPSO Inloophuizen te ondersteunen en hun belangen te behartigen. Door subsidietoekenning gaat het team uitbreidenen zijn wij op zoek naar een gedreven fondsenwerver/marketeer die haar/zijn commerciële talent wil inzetten voor het verder positioneren van de Stichting en de IPSO Inloophuizen. We bieden een uitdagende zelfstandige functie bij een kleine non-profit organisatie. Ons werk is maatschappelijk relevant en jij kunt met jouw bijdrage het verschil maken. 
 
Wat ga je doen? 
• Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de marketing/fondsenwerving strategie zowel voor de Stichting als ter ondersteuning van de IPSO Inloophuizen en je geeft invulling aan de uitvoering. 
• Je bouwt mee aan het versterken van het netwerk van stakeholders. 
• Je schrijft subsidieaanvragen en werkt nauw samen met de communicatiemedewerker. 
• Je benadert proactief prospects. 
• Je weet de inkomsten uit fondsenwerving te verhogen en een structureel karakter te geven. 
 
Wat breng je mee? 
Onze ideale kandidaat is service- en mensgericht. Naast pionier ben je een creatieve duizendpoot die zelfstandig maar ook in teamverband kan werken. Je bent flexibel, pakt zaken aan en bent bereid in te springen waar nodig. Je gaat actief op zoek naar informatie die nodig is om je werk goed te kunnen doen. Je werkt planmatig en gestructureerd. Je beschikt over doorzettingsvermogen, pro activiteit en beïnvloedingsvaardigheden en bent in staat om op alle niveaus te communiceren en de juiste snaar te raken. 
Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria: 
• Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau (en een afgeronde relevante opleiding). 
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 
• Je bent bewezen succesvol in fondsenwerving-/marketingprojecten. 
• Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
• Je bent in bezit van rijbewijs B en een auto. 
• Je bent woonachtig in een straal van 30 km van Almere, maar bereid en in staat om landelijk te werken. 
 
Enthousiast geworden? 
Je kunt je sollicitatie tot 15 juni mailen naar info@ipso.nl t.a.v. Sonja Robben. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Sonja Robben (directeur), 06 533 62388. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op 24 juni 2019.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items