Toon alles (2)

Fondsenwerver en relatiemanager bij Vrienden van Ikazia

24 april 2019, 14:05
Fondsenwerver en relatiemanager bij Vrienden van Ikazia
Fondsenwerver en relatiemanager bij Vrienden van Ikazia
Functie: Fondsenwerver en relatiemanager
Organisatie: Ikazia Ziekenhuis
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Rotterdam
Vervaldatum: 3 mei 2019
 
Is pionieren, verbinden én fondsenwerving jouw passie? Dan is dit jouw baan! Je komt te werken in een team van 4 gezellige, enthousiaste en ontwikkelingsgerichte communicatiecollega’s op een dynamische marketing & communicatie-afdeling die volop in ontwikkeling is. Binnen dit team ben jij als solist verantwoordelijk voor alle fondsenwervende activiteiten voor de Stichting Vrienden van Ikazia. 
 
In deze uitdagende functie van fondsenwerver en relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het verder vormgeven van fondsenwerving binnen het Ikazia Ziekenhuis. Je pakt door op de bestaande strategie en maakt zelf ook nieuwe plannen. Tegelijk fungeer je als relatiemanager en bouw je verder aan een netwerk van potentiële gevers en geïnteresseerden die je weet te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren. Ook het verder versterken van draagvlak bij collega’s in het ziekenhuis is erg belangrijk.   
Wat ga je doen? 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de (interne) werving van projecten en de (externe) financiering hiervan. Je bent in staat interne stakeholders te enthousiasmeren en te mobiliseren. Uiteraard beheer, borg en bouw je daarnaast relaties op met (vermogende) particulieren, bedrijven en geldverstrekkende vermogensfondsen. Je weet hoe prospects het beste benaderd kunnen worden. Vervolgens leg je proactief contact met hen en informeer en enthousiasmeer je potentiële grote gevers over het werk van het Ikazia Ziekenhuis. 
 
Wat breng je mee? 
Je bent een spin in het web met een hands-on instelling en een service- en mensgerichte benadering, zowel in de interne als externe contacten. Een creatieve duizendpoot die zelfstandig kan werken. Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau en je hebt ervaring op het gebied van fondsenwerving en/of relatiebeheer. Je bent een resultaatgerichte professional en je ziet veel kansen en mogelijkheden om de inkomsten uit giftenwerving te vergroten voor het Ikazia Ziekenhuis. Je krijgt energie van pionieren en je ziet het als een uitdaging om de werving van donateurs tot een succes te brengen. Door je oprechte interesse, enthousiasme en proactieve houding ben je een fijne gesprekspartner die mensen, zowel intern als extern, verbindt. Rotterdam voelt als thuis en je snapt waarin het Ikazia zich onderscheidt van andere ziekenhuizen 
 
Herken jij je in bovenstaande? 
Solliciteer dan nu. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!   
 
Wat je verder nog moet weten 
Wij bieden een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 (fulltime dienstverband), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je krijgt een jaarcontract met de intentie om een vast dienstverband aan te gaan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Dit betekent onder andere een 13e maand en vakantiegeld ter hoogte van een maandsalaris. Daarnaast bouw je een goed pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Wij zijn goed bereikbaar zowel per auto als per OV (op loopafstand van metro- en busstation Zuidplein). Parkeren is geen probleem in onze eigen parkeergarage of bij winkelcentrum Zuidplein voor € 3,00 per dag. Mocht je liever met de fiets komen, dan krijg je de mogelijkheid om met belastingvoordeel een mooie fiets aan te schaffen. Ook kan je bijvoorbeeld korting krijgen op jouw sportabonnement of aanschaf van tablet of telefoon. 
 
Vragen? 
Heb je vragen of wil je meer weten? Bel met Marly Oosterwijk, manager Marketing Communicatie en Klantrelaties, telefoon 010 – 290 2027. Tot en met 19 april a.s. is zij aanwezig en op onderstaande tijdstippen is zij zeker beschikbaar om al je vragen telefonisch te beantwoorden: 4 april a.s. van 09.30-10.00 uur, op 8 april a.s., vanaf 14.30-15.00 uur en op 15 april a.s., van 14.00-15.00 uur. 
 
Solliciteren 
Je sollicitatiebrief en CV kun je uiterlijk 3 mei 2019 insturen via onze website www.werkenbijikazia.nl, onder vermelding van vacaturenaam en -nummer. De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op 7 en/of 9 mei a.s. We willen je vragen alvast rekening te houden met deze data. Mocht je verhinderd zijn op deze dagen vermeld dit dan in je sollicitatie. 
 
Tenslotte nog goed om te weten 
In het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam hebben we warme aandacht voor onze patiënten en voor elkaar. Het protestants-christelijke karakter van ons ziekenhuis is mede bepalend voor onze opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen. Persoonlijke aandacht staat centraal. In de patiëntenzorg, maar ook in andere diensten. Met elkaar werken we aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij zijn een middelgroot ziekenhuis met vrijwel alle medisch specialismen in huis. Ook is Ikazia een opleidingsziekenhuis voor de specialismen Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Algemene Heelkunde, Gynaecologie, Anesthesiologie en Klinische Psychologie. 
 
Deze vacature is zowel in- als extern geplaatst. Conform het werving- en selectiebeleid van het Ikazia Ziekenhuis, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang.   
Verwerking van jouw persoonsgegevens vindt plaats conform de privacyregels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie: lees de privacyverklaring voor sollicitanten. In het kader van de wettelijke vergewisplicht maken een Verklaring Omtrent het Gedrag en het checken van referenties onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Tevens wordt, indien van toepassing, navraag gedaan bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd en het BIG-register geraadpleegd. Vacaturenummer 52/2019, 29 maart 2019 
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
gerelateerde items