Toon alles (2)

Fondsenwerver bij Diva Dichtbij

9 augustus 2018, 05:55
Fondsenwerver bij Diva Dichtbij
Fondsenwerver bij Diva Dichtbij
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Diva Dichtbij
Aantal uren: 16 uur 
Locatie: Wehl
Vervaldatum: 31 augustus
 
Diva Dichtbij is een goed doel. Wij verzorgen intieme optredens met professionele zangers voor mensen die zelf niet naar het theater kunnen, meestal langdurig zieken die in verpleeghuizen verblijven. Daarbij is het persoonlijke contact met de zanger net zo belangrijk als de kwaliteit van de zang. Een nieuwe Diva of Divo volgt eerst een interne opleiding en krijgt trainingen en coaching om zichzelf en het vak Diva Dichtbij verder te ontwikkelen. Voor onze optredens oogsten wij veel bijzondere reacties.

We zijn een professionele organisatie. Diva Dichtbij bestaat nu ruim 10 jaar en we zijn continu sterk gegroeid. Op dit moment zijn er 17 zangers (zzp’ers) en 7 parttime kantoormedewerkers. We verzorgen elk jaar zo’n 750 optredens. We worden ondersteund door enthousiaste vrijwilligers met verschillende expertises en door een vrijwillig bestuur.

Diva Dichtbij zoekt een ondernemende
Fondsenwerver
(16 uur per week)

Je uitdaging en je profiel
·      ontwikkelen en uitvoeren van een fondswervingsstrategie
·      signaleren van kansen bij (vermogens)fondsen, (familie)stichtingen en particulieren
·      relaties creëren en onderhouden: met fondsen, sponsors en particuliere donateurs
·      activiteiten initiëren en coördineren, met name online, voor werving en behoud van donateurs
·      onderhouden van het netwerk van relaties en donateurs en dit zo ontwikkelen dat ze opnieuw, meer of langduriger betrokken raken bij het werk van Diva Dichtbij
Je denkt en werkt op HBO-niveau. Je bent proactief, je weet je werk goed te organiseren en je hebt een praktische inslag. Ook ben je sociaal en communicatief vaardig, in woord en geschrift. Je hebt gevoel voor marketing en je bent creatief in het ontwikkelen van nieuwe proposities waarmee je bedrijven, andere organisaties en particulieren koppelt aan de ambities van Diva Dichtbij.
Werken met een beperkt budget beschouw je als een uitdaging. Je kunt goed zelfstandig werken, verantwoordelijkheid dragen voor je eigen taken. Tegelijkertijd vind je afstemming en samenwerking vanzelfsprekend. Je hebt ervaring met CRM-systemen en je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving en social media.

Ons aanbod
We bieden je de kans om het verschil te maken in de volgende stap van de ontwikkeling van Diva Dichtbij. Je gaat werken met een breed pallet aan fondsenwervende instrumenten en je krijgt bevlogen collega’s binnen een overzichtelijke en dynamische omgeving waarin snel beslissingen worden genomen. Je hebt flexibele werktijden en je kunt deels vanuit huis werken. Je krijgt een jaarcontract, op basis van gemiddeld 16 uur per week. Als je onze fondsenwervingsdoelen realiseert, willen we je contract graag verlengen.
 
Je sollicitatie
Graag ontvangen wij je motivatiebrief en cv voor 31 augustus per e-mail: post@divadichtbij.nl. Kijk voor meer informatie op www.divadichtbij.nl of op onze Facebookpagina. Je kunt ook bellen of mailen met Ger Timmer: 0314 – 35 92 45, ger.timmer@divadichtbij.nl.
 
www.divadichtbij.nl
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items