Fondsenwerver collecte bij de Dierenbescherming

11 juni 2018, 13:20
Fondsenwerver collecte bij de Dierenbescherming
Fondsenwerver collecte bij de Dierenbescherming
Functie: Fondsenwerver collecte
Organisatie: Dierenbescherming
Aantal uren: 24-32 uur
Locatie:Den Haag
Vervaldatum: 19 juni
 
Wil je graag werken voor een organisatie die de toon zet op het gebied van dierenwelzijn, dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. De Dierenbescherming komt op voor de belangen van dieren in Nederland. We vangen dieren op, halen zieke, gewonde en zwervende dieren op met onze dierenambulances, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby. De Dierenbescherming is afhankelijk van giften en donaties om haar werk te doen De Dierenbescherming werkt vanuit een centraal kantoor in Den Haag en verschillende regiokantoren. De

Dierenbescherming in Den Haag is per direct op zoek naar een: 
Fondsenwerver – collecte (24 - 32 uur/week) 

Wat houdt deze functie in? 
Je draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van Team Fondsenwerving. Je belangrijkste speerpunt is het in teamverband organiseren, optimaliseren en innoveren van de landelijke collecte. 

Wat zijn je werkzaamheden? O.a.: 
  • · Bedenken van vernieuwingen en schrijven van concrete plannen om inkomsten uit de collecte te laten groeien en het collecteproces te optimaliseren. 
  • · Organisatie en coördinatie van de collecteweek (eerste week oktober). 
  • · Ontwikkelen collectematerialen. 
  • · Werven en behouden van vrijwilligers o.a. met telemarketing, emailings en bijeenkomsten. 
  • · Aansturen logistieke proces en leveranciers. 
  • · Maken van analyses en evaluaties. 
  • · Meewerken aan de implementatie van een nieuw CRM systeem en collecteportal. 

Wie ben jij? 
Een leuk creatief persoon met innoverend vermogen en een aantal jaar relevante werkervaring op het gebied van de collecte met HBO werk- en denkniveau. In teamverband werken gaat je goed af, maar je gaat ook gemakkelijk zelfstandig aan de slag. Je bent een fijne sparringpartner voor je collega’s, springt bij waar nodig en weet medewerkers en vrijwilligers te enthousiasmeren. Daarnaast werk je nauwkeurig, ben je oplossingsgericht én flexibel. Herken je jezelf in dit profiel, reageer dan snel! 

Wat bieden wij? 
De Dierenbescherming biedt een leuke en inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om bij te dragen aan een beter leven voor dieren. We hebben een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij een goede doelen instelling. Het salaris wordt ingeschaald o.b.v. opleiding en ervaring en bedraagt op fulltime basis (40 uur) vanaf € 2.612 tot maximaal €3.840 bruto per maand. We hebben een collectieve pensioenregeling en 200 uur verlof op fulltime- en jaarbasis. 

Meer informatie of meteen solliciteren? 
Je motivatiebrief en CV graag mailen vóór 19 juni a.s. naar sollicitatie@dierenbescherming.nlt.a.v. Marion Hoekwater o.v.v. “sollicitatie fondsenwerver collecte”. Voor nadere informatie over de vacature neem je contact op met Annelie Lochtenbergh (Teamleider Fondsenwerving) via 088 – 811 3274 (werkzaam op maandag tot en met donderdag). 

Het inwinnen van referenties kan onderdeel uitmaken van het selectieproces. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
gerelateerde items