Toon alles (1)

Fondsenwerver bij Stichting AAP

5 april 2018, 05:00
Fondsenwerver bij Stichting AAP
Fondsenwerver bij Stichting AAP
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Stichting AAP
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Almere
Vervaldatum: 15 april
 
Bij AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door dieren, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of particulieren op te vangen op onze locaties in Almere en Villena (Spanje). Ook werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblemen door de publieke opinie te beïnvloeden en door actief invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is daarbij een internationaal gezaghebbend expert.

In Almere hebben we zo'n 95 mensen in (loon)dienst en meer dan 250 vrijwilligers. AAP is gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere. Op korte reisafstand van Amsterdam en Utrecht. Op hetzelfde terrein als wij onze dieren opvangen, staat ons kantoor; nergens kun je zo direct het resultaat van je werk zien als bij ons. Een AAP-er onderscheidt zich door zijn/haar toewijding, toegankelijkheid en inventiviteit. Afdeling Fondsenwerving | Het werk van AAP wordt grotendeels mogelijk gemaakt door giften van onze donateurs, Air Miles spaarders, onze recycling programma’s, schenkingen, legaten, fondsen en een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Onze fondsenwervers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de fondsenwervende strategie. AAP hecht aan een duurzame en  persoonlijke relatie met onze donateurs, onze jaarlijkse donateur dagen zijn daarin een absoluut hoogtepunt.

Taken
 • Binnen een klein ambitieus team fondsenwervers ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van activiteiten om nieuwe leads en donateurs te werven en te behouden. Hierin heb je de vrijheid nieuwe concepten te ontwikkelen  en activiteiten te testen passend binnen de huidige strategie.
 • Monitoring van de resultaten en aanscherping van de acties is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je analyseert, evalueert en rapporteert de resultaten, werkt nauw samen binnen het team Fondsenwerving en met de afdeling Communicatie. Je functioneert goed in een omgeving met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Je rapporteert direct aan het hoofd Fondsenwerving.

Functie-eisen en profiel
 • HBO werk- en denkniveau
 • ervaring op het gebied van (direct) marketing en databasemarketing
 • minimaal 3 jaar relevante ervaring met grootschalige fondsenwervende programma’s, bij voorkeur bij een non profit instelling
 • in staat om planningen en kosten-baten analyses te maken en deze te evalueren
 • je bent in staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen
 • je bent klant- en resultaatgericht
 • je bent een uitstekende communicator, zowel schriftelijk als mondeling in Nederlands en Engels
 • je kan je – in schrift - goed verplaatsen in de doelgroep van AAP.

Ons aanbod
 • We bieden je een uitdagende functie en faciliteren graag je verdere ontwikkeling als fondsenwervende professional.
 • We bieden je daarbij een inspirerende en internationale werkomgeving en dat alles op korte reisafstand van Amsterdam en Utrecht.
 • Salaris varieert tussen de € 2.252,-- en € 3.031,- (bruto per maand o.b.v. 32 uur per week) en is afhankelijk van relevante werkervaring, waarbij het mogelijk is om jaarlijks door te groeien.
 • AAP heeft behoudende salarissen, maar is bereid mee te denken over mogelijkheden voor opleiding en thuiswerken.

Informeren en solliciteren
Meer weten of direct solliciteren? Enthousiast geworden, maar je hebt nog vragen? Bel met Irma Kalkhoven, Hoofd Fondsenwerving, telefoon 036 523 87 87. Check onze site voor meer informatie over onze organisatie: www.aap.nl Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 15 april a.s. via de sollicitatiebutton van onze site of per mail naar werken.bij@aap.nl onder vermelding van nummer 2018-03-FWFP t.a.v. Elly Koppers, Teammanager Personeelszaken. Het maken van een praktijkgerichte opdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure!
 
gerelateerde items