Toon alles (2)

Fondsenwerver bij Siriz

23 juli 2018, 05:59
Fondsenwerver bij Siriz
Fondsenwerver bij Siriz
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Siriz
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Gouda
Vervaldatum: 2 september
 
Siriz is gespecialiseerd in preventie van en hulpverlening bij onbedoelde zwangerschap. Wij geven preventielessen aan jongeren om het aantal onbedoelde zwangerschappen terug te dringen. Daarnaast bieden wij psychosociale hulpverlening en opvang aan onbedoeld zwangere vrouwen. Siriz is in 2010 ontstaan uit de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK). De VBOK zet zich in om een zo groot mogelijk maatschappelijk en politiek draagvlak te creëren voor de bescherming van het ongeboren leven. Siriz en VBOK trekken samen op om zoveel mogelijk vrouwen en mannen van dienst te zijn op het gebied van preventie en hulpverlening en om een zo groot mogelijke impact te realiseren op de maatschappij.
Het hoofdkantoor van Siriz en VBOK is gevestigd in Gouda.
 
Siriz en VBOK zijn op zoek naar een
Fondsenwerver (m/v)
voor 24 uur per week

Functieprofiel fondsenwerver
Als fondsenwerver maak je (potentiële) relaties enthousiast over en betrokken bij het werk van Siriz en VBOK. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten via verschillende kanalen. Je hebt als doel het werven, behouden en beheren van (nieuwe) relaties met particulieren en partnerschappen met kerken en bedrijven. Je ontwikkelt passende proposities voor verschillende segmenten. Hierbij ben je van begin tot eind, ofwel van idee tot evaluatie, verantwoordelijk voor je eigen producten.
 
Om passende proposities te ontwikkelen ben je proactief bij het analyseren en (laten) verrijken van beschikbare data. Daarbij stuur je externe bureaus aan voor onder meer conceptontwikkeling, telemarketing en data-analyse. Ten slotte ondersteun je bij institutionele fondsenwerving onder vermogensfondsen.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ondernemende, creatieve en innovatieve fondsenwerver die bewezen heeft praktisch handelen uitstekend te combineren met intelligent denken.
 
Je beschikt over ten minste hbo-werk- en denkniveau en hebt kennis van de toepassing van relevante applicaties en automatiseringspakketten. In fondsenwerving heb je inmiddels je sporen verdiend. Bovengemiddelde kennis van de kerkelijke kaart van Nederland is van belang. Affiniteit met data-analyse en statistiek en de vertaling naar acties gewenst.
 
In je handelen ben je resultaatgericht, communicatief sterk en zelfstandig, maar ook een teamspeler. Je bent flexibel en nauwkeurig in het verwerken van een diversiteit aan gegevens. Ook ben je stressbestendig. Je bent in staat om vele ballen tegelijk in de lucht te houden.
 
Spreekt het je ten slotte aan om te werken in een kleine organisatie met een bijzondere missie, die streeft naar maatschappelijke impact? Overtuig ons dan met je sollicitatiebrief!
 
Wat bieden wij?
Een heel prettige werkomgeving met fijne collega’s. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn naar gelang de inhoud van de functie en jouw ervaring conform de cao Sociaal Werk.
 
Meer informatie en solliciteren
Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Herman Weessies, manager marketing & community a.i., tel. 06 5244 6705.
Je sollicitatie kun je richten aan Siriz, t.a.v. Erlinde Smit, aan het e-mailadres:solliciteren@siriz.nl.
 
De sluitingsdatum voor deze vacature is 2 september 2018. Gesprekken staan gepland in de week van 10 september 2018.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items