Toon alles (2)

Fondsenwerver bij Open Doors

23 januari 2018, 06:00
Fondsenwerver bij Open Doors
Fondsenwerver bij Open Doors
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Open Doors
Aantal uren: 0,8 – 1,0 fte
Locatie: Ermelo
Vervaldatum: 1 februari
 
Open Doors is een internationale christelijke organisatie die wereldwijd vervolgde christenen ondersteunt. We verspreiden bijbels en boeken, trainen kerkleiders en geven praktische hulp. Ons kantoor in Nederland (Ermelo) zet zich specifiek in voor gebed, bewustwording en fondsenwerving in Nederland, om daarmee het veldwerk mogelijk te maken.
 
Team Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en communicatieplannen en -activiteiten en voor de communicatie met de achterban en verschillende specifieke doelgroepen.
 
WAT GA JIJ DOEN?
• Open Doors is afhankelijk van giften. Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het werven van voldoende financiële steun van particulieren (m.u.v. nalatenschappen en grote gevers en bedrijven).
• Je ontwikkelt fondswervingsproducten en materialen. Je voert de redactie bij alle fondsenwervende uitingen voor particulieren, zoals DM’s.
• Je evalueert, analyseert en rapporteert over de kwaliteit en de resultaten van de fondsenwerving.
• Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van marketing en fondswerving op de voet en je vertaalt deze naar concrete ideeën voor Open Doors.
• Je onderhoudt relaties met partners en leveranciers op het gebied van fondsenwerving.
• Je analyseert methodes en materialen en doet voorstellen ter verbetering.
 
HOE BEN JIJ ALS MEDEWERKER FONDSENWERVING?
Je bent proactief, creatief en een doorzetter die tot het uiterste gaat om de fondsenwervende doelstellingen te realiseren.
Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering van producten en diensten.
Je werkt ordelijk en gestructureerd en hebt oog voor detail.
 
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt een aantal jaar relevante werkervaring.
Je hebt aantoonbare kennis van marketing en fondswerving.
Je hebt kennis van CRM-systemen, bij voorkeur Salesforce, en ervaring met het analyseren en interpreteren van data.
Je hebt een positief christelijke instelling en je bent actief lid van een kerk of gemeente.
Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 
HOE WERKEN WIJ?
In alles weten we ons afhankelijk van de Here God. Gebed neemt daarom een grote plaats in binnen onze organisatie. Daarnaast willen we effectief gebruik maken van elkaars kennis en talenten. We zijn een professionele organisatie waarin elke medewerker duidelijke taken en verantwoordelijkheden heeft. Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. We hebben een platte organisatiestructuur waarin korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid en snelle besluitvorming voor ons belangrijk zijn.
 
WAT BIEDEN WIJ?
Een functie voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal 8 BBRA. Je werkt op het kantoor in Ermelo, samen met ongeveer 40 collega’s.
 
SOLLICITEREN?
Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 1 februari je sollicitatiebrief met CV naar Open Doors Nederland, t.a.v. de directie, via vacature@opendoors.nl. Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen via hr@opendoors.nl of 0341-465000.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
gerelateerde items