Fondsenwerver bij Nyenrode Business Universiteit

17 april 2018, 05:30
Fondsenwerver bij Nyenrode Business Universiteit
Fondsenwerver bij Nyenrode Business Universiteit
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Nyenrode Business Universiteit 
Aantal uren: 32-40uur
Locatie: Breukelen 
Vervaldatum: 03 mei       
 
De uitdaging
Als fondsenwerver ben je medeverantwoordelijk voor het waarmaken van de groeiambities van Stichting Nyenrode fonds. Je geeft invulling aan de onlinestrategie van het fonds en voert dit uit (inclusief website, SEO, SEA en social media). Je zet fondsenwervende campagnes op, doet onderzoek naar vermogensfondsen en stelt projectplannen op. Er is een loyaliteitsprogramma opgezet om gevers meer aan ons te binden en hiervoor neem jij het bedanktraject onder je hoede.
Je woont de bestuurdersvergaderingen bij en notuleert deze vergaderingen. Events voor het fonds worden door jou georganiseerd en gecoördineerd. De CRM houd je up to date en je doet analyses op deze database. Je meet en analyseert de campagnes en doet aanbevelingen tot verbeteringen.
 
Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO- of WO -opleiding, bijvoorbeeld Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde. Je leert snel je netwerk kennen en hebt oprechte interesse in je gesprekspartners. Van nature ben je een organisator en ga je nauwkeurig en professioneel te werk. Je bent een zelfstandig type, gemotiveerd om kansen te blijven zien en hebt een representatief voorkomen. Ervaring en affiniteit met social media is van groot belang en bij voorkeur heb je ervaring met Google Analytics. 
 
Wie zijn wij?
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit heeft als missie om de maatschappij te dienen door de vorming van verantwoordelijke leiders en professionals. Nyenrode is een kleinschalige, persoonlijke privé-universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven en met een internationale oriëntatie. Nyenrode Business Universiteit biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy en controlling en verzorgt ook onderzoek binnen deze vakgebieden. Uitgangspunt in het handelen van de universiteit zijn de kernwaarden Leadership, Entrepreneurship & Stewardship. De ambitie van Nyenrode is om in 2020 bij de top 20 van Europese business schools te horen.
 
Stichting Nyenrode Fonds
Stichting Nyenrode fonds investeert in het verleden, heden en de toekomst van Nyenrode en haar studenten.
Bij het verleden kan gedacht worden aan het bijdragen aan de instandhouding van het erfgoed en het landgoed. Hedendaagse investeringen zijn op het gebied van het financieren van onderzoek en faciliteiten ten behoeve van de universiteit. Voor de toekomst draagt het fonds bij aan het verlenen van studiebeurzen voor de verschillende degree programma’s zoals MBA, MSc en BScBA en de leergang Sociaal Ondernemen.
 
Stichting Nyenrode Fonds is een zelfstandig orgaan en werft fondsen om het bovenstaande mogelijk te maken. Zij werft fondsen bij onder andere alumni, bedrijven en vermogensfondsen. Het team bestaat, naast de nieuwe fondsenwerver, uit een directeur.
 
Wat bieden wij?
Nyenrode kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een passend salaris. Deze functie kent een minimum van €2.134,- en een maximum van € 2.893,- bruto bij een fulltime dienstverband (schaal 7). Voor deze vacature loopt e
 
Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Persoonlijk contact vinden wij bij Nyenrode erg belangrijk. Een kort introductiefilmpje waarin jij jezelf voorstelt, wordt erg op prijs gesteld. Stuur dit alles naar jobs@nyenrode.nl.
 
De externe procedure loopt gelijktijdig met onze interne procedure. Bij gebleken gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een interne kandidaat of een alumnus van Nyenrode.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items