Toon alles (2)

Fondsenwerver bij JINC

30 april 2018, 04:00
Fondsenwerver bij JINC
Fondsenwerver bij JINC
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: JINC
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 11 mei
 
Vind jij het net als wij belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt? Dat een postcode je toekomst niet meer bepaalt? Wil jij daar met ons het verschil in maken en jaarlijks zo’n 47.000 kinderen helpen hun kansen te vergroten en hen gelukkiger te maken? Dan ben jij wellicht de fondsenwerver die wij zoeken!
 
Onze organisatie groeit en we zijn hard op weg om onze ambitie – in 2020 in heel Nederland actief zijn – te realiseren. Om ons daarbij te helpen zijn we per direct op zoek naar een fondsenwerver. Onze nieuwe collega wordt onze spin in het web van ons fondsenwervingsbeleid. Een relatiebeheerder pur sang, iemand die proactief kansen ziet voor onze fondsenwerving en deze ook opvolgt.

Klinkt vast aantrekkelijk, maar wat ga je nou eigenlijk bij ons doen? Een werkdag zou er zomaar zo uit kunnen zien:
’s Ochtends drink je een lekkere kop koffie of thee met je collega’s en start je de dag met het afhandelen van je mail. Vervolgens heb je een afspraak met je leidinggevende en geef je haar een update van een fondsenaanvraag die je onlangs hebt gedaan. Daarna ga je verder met het uitwerken van een belangrijke financieringsaanvraag, je gaat er helemaal voor dat deze wordt toegekend! Lunchen doen we natuurlijk met elkaar aan onze goed gedekte tafel. In de middag pak je een van onze JINC auto’s en heb je een afspraak met een vermogensfonds. Als je weer terug bent op kantoor spar je met collega’s die hun fondsenwervende gesprek met jou willen voorbereiden.
Het gaat, kortom, om een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en alle kansen om te groeien. Jij bent onze fondsenwerver die de touwtjes in handen heeft als het gaat om ons fondsenwervingsbeleid. Jij krijgt er energie van om onze vestigingen hierin te adviseren en met hen jouw kennis te delen.
Dankzij jou staat onze fondsenwerving als een huis zodat we ons met elkaar kunnen richten op waar het allemaal om gaat: het bieden van een gelijkwaardige toekomst aan alle kinderen.
 
Wat ga je bij ons doen?
 • Jij levert een inhoudelijk bijdrage aan de ontwikkeling en uitwerking van het fondsenwervingsbeleid bij JINC;
 • Je signaleert continu kansen voor onze fondsenwerving;
 • Jij adviseert en ondersteunt onze verschillende vestigingen bij hun fondsenwerving;
 • Je benadert fondsen en werkt voorstellen zelfstandig uit;
 • Jij bewaakt en coördineert de voortgang van de fondsenwervende processen en draagt zorg voor de administratie en de verantwoordingsrapportages;
 • Dankzij jou hebben we een goede relatie met onze huidige en toekomstige financiers.
Je rapporteert aan het Hoofd Communicatie en Fondsenwerving.
 
Functie-eisen
Onze nieuwe collega:
 • Is een energieke en proactieve relatiebouwer met tussen de 2 en 4 jaar ervaring in fondsenwerving;
 • Heeft ervaring in het bovenstaande gevarieerde scala aan werkzaamheden.
 • Heeft HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Heeft aantoonbaar goede adviesvaardigheden;
 • Heeft uiteraard affiniteit met de doelstellingen van JINC en wil samen met ons groeien;
 • Is een gezellige empathische collega die graag resultaten behaalt, die zorgvuldig en zelfstandig werkt én de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst;
 • Woont in de buurt van Amsterdam.
 
Wat biedt JINC jou?
 • Een inspirerende werkomgeving waarin jij samen met 80 collega’s het verschil maakt voor kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand;
 • Een salariëring conform de cao Maatschappelijk Werk van € 2.400 – 2.700 bruto per maand (op basis van 36 uur p/w, afhankelijk van leeftijd en ervaring) plus vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Een tijdelijk contract voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Ondersteuning in jouw ontwikkeling (o.a. met relevante trainingen).
 
Solliciteren?
Is deze baan de volgende stap in je carrière? We horen heel graag van je!
Solliciteren kan tot donderdag 11 mei door je cv met motivatie te sturen aan dvandijk@jinc.nlo.v.v. ‘vacature fondsenwerver’. Als je nog vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Daphne van Dijk, hoofd Communicatie en Fondsenwerving, op 020 506 37 83.
 
Het is voor JINC essentieel om zorg te dragen voor de belangen en het welzijn van de kinderen in onze projecten. Om die reden vraagt JINC voor haar medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag aan en laat ze haar medewerkers de Code Gedrag en Integriteit van de Vereniging JINC ondertekenen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Over ons
JINC helpt jongeren van 8 tot 16 jaar op weg naar een betere start op de arbeidsmarkt, door beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap. JINC vindt dat elk kind een eerlijke kans verdient, ook als het opgroeit in een omgeving met minder voorbeelden en rolmodellen om zich aan op te trekken.

JINC is een non-profit organisatie. Ruim 1.300 bedrijven dragen (financieel) bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken en stellen hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. We bereiken jaarlijks bijna 50.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Kennemerland, Brabant, Flevoland en Leeuwarden. Er werken landelijk ruim 80 mensen bij JINC.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items