Toon alles (2)

Fondsenwerver bij Ark Mission

25 februari 2018, 12:00
Fondsenwerver bij Ark Mission
Fondsenwerver bij Ark Mission
Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Ark Mission
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 1 maart
 
Ark Mission gelooft dat de Bijbel een boodschap heeft van liefde, hoop, vergeving, verbinding en eeuwig leven in Jezus. God biedt dit aan aan alle mensen, waarmee de Bijbel een actueel en relevant boek is voor onze generatie.
Ark Mission helpt het Verhaal van de Bijbel te vertellen. Hierbij kiezen wij bewust voor hen die het moeilijk hebben: gevangenen, zieken, armen, vluchtelingen en eenzamen. In binnen- en buitenland. Dit doen we door producten en projecten mogelijk te maken die het Verhaal van de Bijbel vertellen. We zijn een klein, enthousiast team dat samenwerkt met externe partners en partijen waar nodig.

Wij zoeken een Fondsenwerver met sterke communicatie skills. (32 uur per week)

Doel van de functie
Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van alle fondsenwervingskanalen. Ark Mission heeft een stevige en trouwe achterban die we via DM en Telemarketing betrekken bij ons werk. Je onderhoudt deze relaties en werkt mee aan een duurzame uitbreiding van onze achterban. Jij betrekt de (potentiële) donateur campagnematig via on- en offline communicatie en acties met betrekking tot de projecten. Hierin ben je relatiegericht; we willen de betrokkenheid van onze donateurs vergroten. We zijn ambitieus in onze plannen! Daarom is er behoefte aan het uitbreiden van onze inkomstenbronnen en innovatie, waarin jij de lead neemt. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van marketing en fondsenwerving en vertaalt deze naar concrete ideeën voor Ark Mission.

Functie-inhoud:
 • Op basis van het jaarplan stellen we gezamenlijk het fondsenwervingsplan op waarin alle fondsenwervingskanalen een plek hebben (nalatenschappen, major donors, fondsen en online). Je voert je plannen uit en monitort het resultaat.
 • Je ontwikkelt sterke campagnes voor DM en omlijst deze met aansprekende wervende communicatie.
 • Je bedenkt nieuwe manieren om (online) nieuwe mensen bij onze missie te betrekken en een relatie met hen te ontwikkelen.
 • Je geeft advies over het inzetten van aanvullende fondsenwervingstechnieken om onze doelstellingen te bereiken.
 • Je creëert content en beheert onze communicatiekanalen, zowel online als offline.

Functie-eisen:
 • Je bent een hands-on coördinator met strategisch inzicht.
 • Je hebt een gedegen kennis, opleiding (HBO niveau) en een aantal jaren ervaring in fondsenwerving.
 • Je bent in staat nieuwe ontwikkelingen te vertalen in vernieuwende plannen voor (online) werving van nieuwe donateurs.
 • Je hebt kennis van CRM-systemen en ervaring met het analyseren en interpreteren van data.
 • Je hebt een vlotte en wervende pen waarmee je aansprekende DM’s schrijft en de (online) communicatie rond deze projecten vormgeeft.
 • Je gaat in gesprek met (potentiële) donateurs om hen te enthousiasmeren voor ons werk.

Wie ben jij:
Jij bent gedreven, enthousiast, ambitieus en resultaatgericht. Je neemt verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig én binnen een team werken. Je denkt vanuit de doelgroep en bent gericht op vernieuwing. Je communiceert helder en creatief. Als christen ben je betrokken bij je plaatselijke kerk. Je herkent jezelf in de visie en missie van Ark Mission.

Wij bieden:
 • Een flexibele en mensgerichte werkomgeving.
 • Een zeer afwisselende en uitdagende baan met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. We werken vanuit een prettige, open werksfeer in een gedreven en enthousiast team.
 • Voor het salaris hanteren we de richtlijn van de CAO Welzijn, schaal 7/8; inschaling is afhankelijk van ervaring.
 • We bieden uitstekende pensioenvoorzieningen.

Voor meer informatie over deze functie kun je van Ma tot Do tussen 16.00 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met Jolanda Kromhout, Manager Projecten, op telefoonnummer 020 – 480 29 81. Je sollicitatiebrief ontvangen we graag vóór 1 maart a.s. via email: j.kromhout@arkmission.nl. 
 
gerelateerde items