Kirsten Karmiggelt

Symposium over samenwerking tussen fondsen en overheid

23 mei 2016, 12:15
Paul Schnabel
Paul Schnabel
ECSP en het Centrum voor Filantropische Studies van de VU houden op 6 juni het symposium 'Samen Sterker? Samenwerking tussen fondsen en overheid'. Het symposium is georganiseerd ter gelegenheid van de certificering van deelnemers aan de opleiding Besturen van Filantropische Fondsen, leergang 2015-2016.
 
Paul Schnabel (foto), voormalig directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau, zal het symposium inleiden. Vervolgens delen Frieda de Pater, directeur van Stichting RCOAK en Paul van Oosten, directeur van de Protestantse Diaconie Amsterdam hun ervaringen op het gebied van samenwerking met de (lokale) overheid.
 
Aanmelden
Het symposium wordt mogelijk gemaakt door het Network for Young Philanthropic Professionals en Stichting KSWB en is bedoeld voor deelnemers en alumni van de opleiding Besturen van Filantropische Fondsen. Daarnaast staat het symposium open voor de vrijwilliger-bestuursleden van fondsen en iedereen die overweegt om in de toekomst zitting te nemen in een dergelijk bestuur. Aanmelding is mogelijk via het aanmeldformulier.
gerelateerde items