Toon alles (1)

Fonds Gehandicaptensport goed doel Zandvoort Circuit Run

18 februari 2018, 10:00
Fonds Gehandicaptensport wil zoveel mogelijk sporters met een beperking aan de start krijgen.
Fonds Gehandicaptensport wil zoveel mogelijk sporters met een beperking aan de start krijgen.
Op zondag 25 maart vindt weer de populaire Zandvoort Circuit Run plaats. Dit jaar is het Fonds Gehandicaptensport uitgekozen als het officiële goede doel. Daarnaast zijn er dit jaar voor het eerst afstanden voor wheelers en racerunners.

Hardlopen over het strand, door het centrum van Zandvoort en over het circuit. Dat kan weer tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, op zondag 25 maart 2018. Het parcours en de start en finish voor de eretribune van het Circuit van Zandvoort geven de supporters vele mogelijkheden om de renners aan te moedigen. 

Voor iedere renner en leeftijdscategorie is er een geschikte afstand om af te leggen. Van de marathon tot 5 kilometer. Vorig jaar deden meer dan 14.000 hardlopers mee. 

Rotary
De organisatie hoopt donaties binnen te halen door vrijwillige bijdragen van de inschrijvers, het inzetten van speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Park Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

City Run Specials
Door de samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport staan er dit jaar voor het eerst twee nieuwe onderdelen op het programma: De Circuit Run Special 900 meter én 4 km. Aan de Circuit Run Special 900 meter kunnen kinderen met een wheeler of racerunner meedoen. Oudere deelnemers kunnen kiezen voor de Circuit Run Special 4 kilometer voor wheelers.

Kijk hier voor meer informatie over de City Run Specials of op Runner's World Zandvoort Circuit Run voor alle informatie over dit evenement.
 
gerelateerde items