Toon alles (2)

Filanthropium is online!

13 juni 2012, 05:26
Filanthropium is online!
Filanthropium is online!
De afgelopen weken zijn FM Weekly-lezers door speciale edities van het online magazine geïnformeerd over de komst van Filanthropium: een uitgebreid pakket aan diensten en producten binnen een strikt persoonlijk lidmaatschapmodel dat gericht is op beslissers en leiders in de civil society. Nu is het zover, de site is in de lucht en morgen (14 juni) valt ook het eerste Filanthropium Journaal bij de leden in de mailbox.

Er was nog geen filantropiebreed, nationaal forum uitsluitend gericht op de persoonlijke, individuele inbreng van leiders in de civil society die met hun vrijwillige bijdragen en particuliere initiatief het algemeen belang dienen. Nu is dat er wel. Vanaf vandaag gaat Filanthropium uitgroeien tot de centrale plaats binnen de dynamische markt van het particuliere initiatief waar leiders samenkomen voor uitwisseling van kennis en inspiratie.

Nieuwe website
Onderdeel van dit forum is deze splinternieuwe website. Behalve een moderne, overzichtelijke lay out bevat de site functionaliteiten als een twitterfeed, een uitgebreide filantropie-portal, een bibliotheek met duizenden artikelen en columns en dossiers. Nieuw is dat de bezoeker direct op de artikelen en columns kan reageren en het debat kan aangaan.

Online magazine
Ook nieuw is het online magazine. FM Weekly maakt vanaf deze week plaats voor Filanthropium Journaal, dat een aantal vertrouwde, maar ook een aantal nieuwe onderdelen en rubrieken bevat.  Zo worden social media als Twitter en LinkedIn nadrukkelijk geïntegreerd in de berichtgeving en wordt gebruikgemaakt van videoregistraties van interviews en van (eigen) evenementen. En er zijn nieuwe rubrieken, zoals de estafette-column, Voor u gelezen, Leiders, en Hoe is het met…?. Luuk van Term zal als nieuwe columnist regelmatig zijn positief-kritische visie op sector en samenleving delen met de lezers en Fons van Rooij zal na zijn herstel de pen weer opnieuw oppakken.

Exclusief dienstenpakket voor leden
En Filanthropium biedt leden nog meer, zoals deelname aan de Filanthropium Top, de Filanthropium Thematafels, studiereizen, een jaargids en toegang tot de webwinkel.
gerelateerde items