Toon alles (2)

Eye Care Foundation op zoek naar een nieuwe directeur

2 maart 2018, 06:00
Directeur Ruud Wiedijk gaat Eye Care Foundation verlaten.
Directeur Ruud Wiedijk gaat Eye Care Foundation verlaten.
Bureau Aardoom & De Jong zoekt voor de Eye Care Foundation een nieuwe directeur. Het betreft een parttime-functie te Amsterdam. De huidige directeur, Ruud Wiedijk, gaat de organisatie verlaten. Solliciteren kan nog tot 10 maart.

Eye Care Foundation (ECF) stelt ten doel onnodige blindheid te voorkomen bij mensen in ontwikkelingslanden in Azië en Afrika door middel van projecten en fondsenwerving en communicatie in Nederland. Er wordt in Nederland jaarlijks ongeveer 2 miljoen euro (inclusief nalatenschappen) geworven, waarvan 1,5 miljoen wordt besteed aan projecten in ontwikkelingslanden. De organisatie is een stichting met een (onbezoldigd) bestuur van 5 mensen, een hoofdkantoor met 8 medewerkers in Amsterdam, 11 medewerkers in 3 veldkantoren in Azië en 2 medewerkers in andere projectlanden.
 
Ondernemende directeur
De stichting is op zoek naar een ondernemende directeur die kennis en ervaring heeft op minimaal een van de gebieden: ontwikkelingswerk, (oog)zorg en/of fondsenwerving. Van de directeur wordt verwacht dat hij of zij de toekomstige positionering van Eye Care Foundation stuurt en zorgt voor een goede structuur en kwaliteit van de dienstverlening aan donoren en partners. De directeur geeft leiding aan een team betrokken en professionele medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de aansturing van de veldkantoren op hoofdlijnen.
 
Klik hier voor de functie-eisen, profiel en solliciteren.
 
gerelateerde items