Toon alles (2)

EVPA viert impact tijdens jubileumcongres

9 september 2019, 13:00
Lezers van De Dikke Blauwe kunnen met korting naar het jubileumcongres.
Lezers van De Dikke Blauwe kunnen met korting naar het jubileumcongres.
De European Venture Philanthropy Association (EVPA) viert haar vijftienjarig jubileum met een speciaal congres. Het jubileumcongres Celebrating Impact, dat plaatsvindt van 5 tot 7 november in Den Haag, is een efficiënte manier om kennis, inspiratie en contacten op te doen. Lezers van De Dikke Blauwe krijgen bovendien 55 euro korting op de toegangsprijs.

EVPA viert haar jubileum met onder meer honderd intensieve workshops, creative labs, lezingen en round tables over thema’s als (de schaduwkant van) impact meten, versterking van publiek-private samenwerkingen, schaalbaarheid van sociale initiatieven in relatie tot de verwachtingen van de investeerders, vormen van niet-financiële-support en het gevaar van burn-out bij initiatiefnemers. De conferentie is vooral geschikt voor vermogensfondsen, corporate social initatieves, vermogensadviseurs, family offices, investeringsfondsen en kennisinstituten.

Denk, praat en co-creëer van 5 tot 7 november mee met negenhonderd andere professionals uit heel Europa en versterk uw kennis en netwerk. Als u de code DDB55 gebruikt, krijgt u bovendien 55 euro op de toegangsprijs en betaalt u 695 euro voor de volle drie dagen.

Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.
 
gerelateerde items