Fondsenwerver bij Mensen met een Missie

6 maart 2019, 13:15
Fondsenwerver bij Mensen met een Missie
Fondsenwerver bij Mensen met een Missie
Functie: Ervaren fondsenwerver particuliere markt
Organisatie: Mensen met een Missie
Aantal uren: 0.8 fte
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 25 maart
 
Mensen met een Missie werkt al bijna honderd jaar aan vrede en verzoening op de vergeten plekken van de wereld. Wij zijn actief in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Daar werken we met ons uitgebreide netwerk van lokale mensen en organisaties aan een wereld waarin iedereen wordt gezien en gehoord. 
 
Jouw taken en verantwoordelijkheden:
- Je richt je op het werven, behouden en upgraden van donateurs oftewel donor development in al haar facetten 
- Hierin ben je eindverantwoordelijk voor TM en DM en weet een succesvolle relatie hiervoor op te bouwen met de externe partijen 
- Samen met de relatiemanager particuliere gevers bouw je verder aan het middle- en major donor programma 
- In samenwerking met het team ontwikkel en implementeer je proposities voor de verschillende donateursgroepen. Je weet welk medium, ‘tone of voice’ en type activiteit past bij de doelgroepen 
- Je weet deze acties ook goed af te ronden om zo gedegen te kunnen evalueren en conclusies te kunnen trekken voor verdere verbeteringen; 
- Je begrijpt als geen ander dat werken aan loyaliteit, en acties hiervoor, horen bij deze functie (donateurdagen, bedanktrajecten) 
- Je optimaliseert op basis van rapportages en analyses de verschillende fondsenwervende programma’s 
- Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en werkt graag samen met collega’s om tot een optimaal resultaat te komen 
- Je maakt minimaal één reis per jaar naar een land waar Mensen met een Missie werkt om je gevoel met ons werk te ontwikkelen en vast te houden. Want jij weet dat ons werk pas verkoopt als je mensen een ervaring van ons werk biedt. 
 
Jouw profiel:
- hbo-/wo- werk- en denkniveau 
- minimaal 5 jaar ervaring in particuliere fondsenwerving, met aantoonbare resultaten 
- mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid 
- affiniteit met de identiteit en de doelstellingen van Mensen met een Missie 
- affiniteit met vrede- en verzoeningsvraagstukken 
- affiniteit met religie 
- kennis van IFunds Engage is een pré. 
 
Jouw competenties: 
Je bent resultaatgericht, analytisch sterk, ondernemend en je hebt organisatievermogen. Je ontwikkelt netwerkactiviteiten met intermediairs en coördineert contacten met meerdere relaties gelijktijdig. Je begeeft je met enthousiasme, durf en ambitie onder onze bestaande en onze toekomstige partners en verliest daarbij de omgeving niet uit het oog. 
 
Ons aanbod 
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geïnspireerde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal € 4.219,- bruto per maand op fulltimebasis. 
 
Reageren 
Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Julie Mingeli, Relatiemanager Particuliere markt, via telefoonnummer 06 5778 2964. Sollicitatiegesprekken zullen in de week van 1 april plaatsvinden. Mail jouw brief met cv vóór 25 maart a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.
 
Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items