Ervaren fondsenwerver bij Stichting De Noordzee

22 mei 2018, 12:55
Ervaren fondsenwerver bij Stichting De Noordzee
Ervaren fondsenwerver bij Stichting De Noordzee
Functie: Ervaren fondsenwerver
Organisatie: Stichting De Noordzee
Aantal uren: 38 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 22 juni
 
Stichting De Noordzee (SDN) is een onafhankelijke natuur en milieu organisatie, gevestigd in het centrum van Utrecht. Wij zetten ons met hart en ziel in voor een schone en gezonde Noordzee. Een team van betrokken en deskundige medewerkers werkt samen met andere organisaties aan het realiseren van deze doelstelling. Onze kernwaarden zijn: science-based, samen, onafhankelijk en oplossingsgericht. Wij zijn op zoek naar een ervaren fondsenwerver.

Wat ga je doen? 
Als ervaren en allround fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van de fondsenwervingsstrategie van de stichting. Momenteel komen de inkomsten met name van private fondsen, het bedrijfsleven en de overheid. Je gaat nieuwe kansen identificeren, je opent de markt voor nalatenschappen, verzint slimme acties richting de consumentenmarkt en bouwt duurzame relaties met bedrijven uit. Samen met collega’s zorg je voor een continue pijplijn van project ideeën en nieuwe leads. Je gaat op pad om plannen voor een gezonde Noordzee te presenteren en partnerschappen te sluiten. Daarnaast zorg je voor goed relatiemanagement en help je de projectleiders en de directeur bij de verantwoording van de besteding van gelden richting financiers en publiek. Het is een nieuwe functie voor de stichting die je voor een groot deel naar eigen inzicht gaat invullen. Je werkt nauw samen met de directeur en de projectleiders. 

Wie zoeken wij? 
• HBO of academische opleiding
• Minimaal 10 jaar relevante werkervaring
• Je hebt ervaring met alle facetten van fondsenwerving voor non-profit organisaties zoals nalatenschappen, financiering vanuit het bedrijfsleven en overheden
• Je beschikt over zeer goede mondelinge en geschreven uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels 
• Je bent communicatief sterk en overtuigend; in staat om een boodschap helder over te brengen aan verschillende doelgroepen
• Je bent representatief, analytisch, zorgvuldig, resultaat- en oplossingsgericht
• Je kunt zelfstandig en planmatig werken en je bent ook een teamspeler die mee wil bouwen aan de organisatie
• Een relevant netwerk is een pre
• Je hebt affiniteit met de doelstellingen van Stichting De Noordzee

Wat bieden wij? 
Deze veelzijdige functie stelt je in staat om al je kennis en ervaring op gebied van fondsenwerving in te zetten voor een schone en gezonde Noordzee. Je werkt in een dynamisch team en krijgt de kans om zelf invulling te geven aan je werk. 
Het salaris voor deze functie is afhankelijk van expertise en ervaring en zal liggen tussen de € 3.800 en de €5.000 bij een 38-urige werkweek. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze nieuwe functie testen we eerst voor een jaar, medio 2019 beslissen we of er een nieuwe formatieplaats wordt gecreëerd. De directeur is je leidinggevende. 

Informatie? 
Bel met Merijn Hougee van Stichting De Noordzee, tel. 06 11603462. 
Reacties t/m 21 juni uitsluitend via e-mail ovv “ervaren fondsenwerver” in de onderwerpbalk aan: vacature@noordzee.nl; uiterlijk 28 juni wordt bekend gemaakt of je wordt uitgenodigd voor de eerste ronde.    
Eerste gesprek: 5 juli 2018 
Tweede gesprek: 10 juli 2018 
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
gerelateerde items