Ervaren communicatieadviseur (tijdelijk) bij Stichting ziekenhuizen Westfriesland en Waterland

8 augustus 2018, 05:00
Ervaren communicatieadviseur (tijdelijk) bij Stichting ziekenhuizen Westfriesland en Waterland
Ervaren communicatieadviseur (tijdelijk) bij Stichting ziekenhuizen Westfriesland en Waterland
Functie: Ervaren communicatieadviseur (tijdelijk)
Organisatie: Stichting ziekenhuizen Westfriesland en Waterland
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Hoorn
Vervaldatum: 4 september
 
Over de afdeling
Marketing en communicatie is een relatief nieuw en jong team van gedreven professionals. Het bestaat uit vier adviseurs, vier medewerkers, een marketeer en een accountmanager externe relaties.  Het team wordt aangestuurd door een manager marketing en communicatie. 
 
Je nieuwe baan 
Je bent aanspreekpunt voor verschillende specialismen en zorgafdelingen die hun samenwerking op alle locaties verder vormgeven. Je vertaalt hun communicatievraagstuk naar de juiste concepten en acties. Zo schrijf je communicatieplannen en coördineer je de uitvoering van marketing- en communicatieactiviteiten. Met ingang van 2019 gaan we als ziekenhuis verder onder een nieuwe naam en communiceren we vanuit een nieuwe merkstrategie. Samen met je collega’s bouw je de nieuwe merkstrategie van het fusieziekenhuis verder uit en vertaalt deze naar communicatiemiddelen. Een voorbeeld hiervan is de formule voor een nieuw blad voor patiënten en andere belanghebbenden, je coördineert hiervan ook de eerste uitgave. 

Wie ben jij? 
Een allround, resultaatgerichte communicatieadviseur met bij voorkeur een relevante academische opleiding 
· Kennis en ervaring met het ontwikkelen van ontvangersgerichte media.
· Ten minste vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur.
· Interesse in ‘de zorg’ en ‘de patiënten’ is een must, veel humor een pré.
· Een slimme, analytische, en verrassend creatieve collega.
· Je bent gewend initiatief te nemen, hebt veel gevoel voor politieke verhoudingen en bezit een gezonde dosis overtuigingskracht.

Wij bieden wij jou?
Een uitdagende werkomgeving binnen beide ziekenhuizen, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. 
Het salaris is overeenkomstig met functiegroep FWG 60. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW. Het betreft een tijdelijke baan voor de duur van 4 maanden i.v.m. zwangerschapsverlof, voor 24 uur per week.

Interesse
Solliciteer direct online. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Edy Klaassen, adviseur communicatie e.klaassen@westfriesgasthuis.nl 0229-257370 of Ellen van Ruiten, adviseur communicatie e.vanruiten@westfriesgasthuis.nl 0229-257574

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 4 september. 
De gesprekken zijn op dinsdag 11 september.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items