Enrica Flores d’Arcais Hoofd Development bij Stedelijk Museum

16 september 2018, 15:00
Enrica Flores d'Arcais
Enrica Flores d'Arcais
Het Stedelijk Museum Amsterdam heeft een nieuw Hoofd Development, Sponsoring en Fondsenwerving. Enrica Flores d'Arcais volgt Marc Cincone op, die als Cincone Strategic Fundraising voor zichzelf is begonnen.
 
Flores d'Arcais is bij het Stedelijk verantwoordelijk voor de regie van alle wervingsactiviteiten van het museum en ze fungeert als adviseur voor directie en MT over de strategie en prioriteiten op het gebied van Development. Ze geeft leiding aan een team van tien medewerkers, is lid van het MT en rapporteert aan de directie.
 
Voor jaar nieuwe baan verliet ze de European Cultural Foundation (ECF), waar ze werkte als Hoofd Business Development en Outreach. ‘Ik wil mijn internationale werkervaring graag inzetten voor een belangrijk instituut als het Stedelijk Museum, dat een icoon is in de internationale kunstwereld. En ik zie er zeer naar uit het Stedelijk nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor partners, begunstigers en sponsors en voor een groot (inter)nationaal publiek’, aldus Flores d’Aircais.
 
►Heb je onlangs ook een nieuwe functie gekregen, mail dan je informatie met foto naar info@dedikkeblauwe.nl.
 
gerelateerde items