Toon alles (3)

Eerste Changemaker Day Ashoka succesvol

13 november 2015, 12:27
Elf social innovators: zij waren de sterren van de eerste Ashoka Changemaker Day.
Elf social innovators: zij waren de sterren van de eerste Ashoka Changemaker Day.
Van Lanschot en Ashoka Nederland hielden op 3 november samen de eerste editie van de Changemaker Day. Er waren elf sociaal ondernemers aanwezig die door Ashoka waren geselecteerd op hun hoge sociale impact, hoge innovatiewaarde en de mogelijkheid die hun innovatie biedt tot systemische verandering.

Expertise
De dag stond in het teken van positieve veranderingen via sociale innovaties, gepassioneerde ondernemers en ervaren zakelijk leiders. Ashoka steunt dit type sociaal innovators met advies, mondiaal netwerk, financiering en expertise. ‘Tijdens de Changemaker Day kwam een groot deel van de expertise, het advies en het netwerk via de aanwezigen’, aldus de organisatoren.

Financiële investeerders
Sommige deelnemers kregen leads, coaching en andere hulp aangeboden, maar is ook een aantal sociaal ondernemers dat financiële investeerders heeft gevonden. Wie geinteresseerd is in het werk van Ashoka of enkele pitches wil zien van de sociaal ondernemers kan contact opnemen met Erlijn Sie via esie@ashoka.org of Jamy Goewie via jgoewie@ashoka.org.
gerelateerde items