Edwin Rooseboom nieuwe Teammanager communicatie & marketing bij Ronald McDonald Kinderfonds

2 februari 2018, 10:00
Edwin Roosenboom
Edwin Roosenboom
Edwin Rooseboom (46) is aangesteld als Teammanager communicatie & marketing bij Ronald McDonald Kinderfonds. Hij is verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de interne en externe communicatie van het Ronald McDonald Kinderfonds en de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen en het accountmanagement van founding partner McDonald’s. Roosenboom was productmanager bij de Hoge School Utrecht.
 
Roosenboom was eerder Strategisch adviseur/teammanager marketing en communicatie, Accountdirector, Afdelingsmanager marketing en communicatie, Campagnestrateeg, Accountmanager en Projectcoördinator. ‘Na zeven jaar Hogeschool Utrecht heb ik met volle overtuiging voor deze nieuwe uitdaging gekozen. Duurzaamheid, maatschappelijke relevantie, marketing en communicatie, hier komt het allemaal samen’, aldus Roosenboom.
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is de overkoepelende organisatie van de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in Nederland. Bij het Ronald McDonald Kinderfonds, gevestigd in Amersfoort werken ongeveer 25 mensen. Ze houden zich bezig o.a. met beleid, financiën, fondsenwerving, marketing en communicatie en ondersteunen ook de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen op al deze terreinen.

►Heb je onlangs ook een nieuwe functie in gekregen, mail dan je informatie met foto naar info@dedikkeblauwe.nl.
 
gerelateerde items