Toon alles (1)

Dutch 4 Kids: Doet u mee voor het Sophia?

12 september 2017, 09:00
Dutch 4 Kids: Doet u mee voor het Sophia?
Dutch 4 Kids: Doet u mee voor het Sophia?
Op 31 oktober 2017 staat golfbaan The Dutch wederom volledig in het teken van de meest unieke charitatieve golfdag van het jaar! The Dutch heeft haar complete accommodatie wederom gratis ter beschikking gesteld aan Stichting TheDutch4Kids om op die dag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die uw hulp enorm hard nodig hebben.
 
Speciaal voor TheDutch4kids bundelt Stichting Vrienden van het Sophia haar krachten met Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Gezamenlijk maken wij ons sterk om kinderen de beste kwaliteit van leven te geven. Dankzij donaties is belangrijk wetenschappelijk onderzoek mogelijk en financieren we projecten die innovatieve zorg op topniveau mogelijk maken.
 
De beste toekomst voor een te vroeggeboren kind
De opbrengst van dit golftoernooi gebruiken wij voor een betere toekomst voor te vroeggeboren kinderen. In Nederland wordt één op de zeven kinderen te vroeg geboren. Sommige kinderen komen al met 24 weken ter wereld. Deze kinderen hebben gelukkig een steeds grotere overlevingskans, maar staan direct bij de geboorte al op flinke achterstand. Door middel van onderzoek kunnen we beter inzicht krijgen in de ontwikkeling van deze kinderen zodat we problemen kunnen voorkomen of beperken.
 
Wat kunt u op TheDutch4Kids Charity Day verwachten
  • Een 18-holes Pro-Am wedstrijd met in elke flight een golfprofessional. Dit zijn golfprofessionals van Made in Scotland en Nederlandse collegae golfprofessionals.
  • All-in catering met ’s avonds een spectaculair diner.
  • Een veiling van bijzondere producten onder leiding van een zeer inspirerende veilingmeester.
  • Een loterij met een geweldig prijzenpakket.
Deze geweldige dag start om 09.30 uur en loopt door tot in de avond met als slotstuk de bekendmaking van het ingezamelde bedrag.
 
Doet u mee voor het Sophia?
Deelname aan TheDutch4Kids Charity Day is mogelijk door het boeken van een flight (drie personen) voor € 3.000,- Individuele deelname is ook mogelijk à € 1.000,- p.p. U wordt dan gekoppeld aan twee andere leden. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar pwielaard@vriendensophia.nl
 
gerelateerde items