Donatie Schiphol Group aan SOS Kinderdorpen start partnership

26 maart 2009
Nieuws | | Organisatienieuws

AMSTELVEEN (26 maart) - SOS Kinderdorpen krijgt de opbrengst van de verkoop van oude IT-apparatuur en zakelijke mobiele telefoons van de Schiphol Group. In totaal gaat het om een bedrag van 25.000 euro, de eerste donatie in het kader van wat een structurele samenwerking moet worden.


SOS Kinderdorpen-directeur Margot Ende laat per persbericht weten blij te zijn met de gift. "Schiphol Group is een belangrijke partner die ons helpt bij het realiseren van onze missie om wees- en verlaten kinderen een liefdevol gezin en een kansrijke toekomst te bieden. Wij zijn ontzettend blij dat Schiphol en haar medewerkers zich inzetten voor ons werk. Deze actie toont dat Schiphol Group een maatschappelijk betrokken organisatie is. In deze economisch moeilijke tijden bewijst Schiphol dat het nog steeds mogelijk is om je succesvol in te zetten voor anderen."

 


De IT-apparatuur is voor de Schiphol Group verwerkt door Stichting ITdonations. Dit is een organisatie die bedrijven helpt maatschappelijk verantwoord ondernemen te concretiseren. De stichting is gespecialiseerd in de milieuvriendelijke verwerking van gebruikte IT-apparatuur. Schiphol Group heeft de mobiele telefoons laten verwerken door inzamelings- en recyclingorganisatie ReCell.

 


Zie ook: www.soskinderdorpen.nl