Dit is de top 10 van De DikkeBlauwe100 2015-2016

Dit is de top 10 van De DikkeBlauwe100 2015-2016
Dit is de top 10 van De DikkeBlauwe100 2015-2016
18 juni 2015
Nieuws | | De Dikke Blauwe

Behalve een nieuwe winnaar kent de top 10 van De DikkeBlauwe100 dit jaar enkele verrassende nieuwkomers en verschuivingen. En vier vrouwen.

  1. Jos Verhoeven: klik hier om te lezen waarom de jury Verhoeven heeft aangewezen als winnaar. Verhoeven scoorde vorig jaar een zevende positie.

  2. Willemijn Verloop: goede runner up. Klom van plaats 3 als ‘Captain Social Enterprise’.

  3. Steven van Eijck: als een komeet omhoog vanaf plaats 30 als ‘kwartiermaker’ voor de Maatschappelijke Alliantie Nederland.

  4. Jeroo Billimoria: verrassendste nieuwkomer en sociaal ondernemer in kindgerichte ontwikkelingshulp die internationaal al zeer gelauwerd was, maar in Nederland ook erkenning verdient.

  5. Boudewijn Poelmann: winnaar van vorig jaar blijft factor van betekenis als kapitaalinjecteur door goede doelenloterijen.

  6. Marc van den Tweel: stoomt top 10 binnen als bestuurlijke powerhouse met flinke dosis ondernemerschap.

  7. Familie Van Vliet: Adessium Foundation blijft niet te onderschatten rol spelen als financier van de filantropische infrastructuur.

  8. Adriana Esmeijer: verdient als Mecenaatsmakelaar met haar Prins Bernhard Cultuurfonds niet alleen lof van de gehele cultuursector.

  9. Jeanine & Joop van den Ende: echtpaar houdt als maatschappelijke ondernemers de kraamkamer van Nederlands podiumtalent springlevend.

  10. Peter Blom en Harmen van Doorn (ex aequo): Duurzame bankpionier Peter Blom (Triodos Bank) en Crowdsourcing-goeroe Harmen van Doorn (Pifworld) verdienen beiden een top 10-notering.




  11.  
  12.  
  13.  

 Wilt u weten of u zelf of uw collega ook een plaats inneemt op De DikkeBlauwe100? Bestel dan direct online een exemplaar met de complete en van jurytoelichting voorziene ranglijst.