Toon alles (1)

Dieren helpen die dit het meest nodig hebben

1 september 2018, 00:00
Dieren helpen die dit het meest nodig hebben
Dieren helpen die dit het meest nodig hebben
Nederland is vrijwel het enige land ter wereld zonder zwerfhonden. Wel rijden hier meer dan 400 dierenambulances rond, is er een dierenpolitie en er zijn genoeg goede asielen. Hoe anders is dat in veel andere landen? Daar hebben zwerfdieren het véél zwaarder, maar kunnen helaas op veel minder hulp rekenen. Stichting Dierennood helpt juist die dieren. Heel direct en heel betrouwbaar.

Dit willen wij als organisatie concreet bereiken:
Stichting Dierennood wil zoveel mogelijk (zwerf)dieren helpen, die dringend hulp nodig hebben. Hiervoor selecteren wij lokale hulpver- leners, die in landen als Oost- en Zuid-Europa tegen alle stroming in, deze gewonde dieren letterlijk uit de goot oprapen. Om deze vervol- gens vaak in hun eigen huis te gaan verzorgen. Met beperkte middelen kunnen zij veel leed van deze dieren verzachten en zelfs voorkomen. Hiervoor zijn ook de belangrijke sterilisaties essentieel.
Op deze manier kunnen major donors onze organisatie concreet steunen:
Bij ons is alles mogelijk! Zoals een keuze uit meer dan 100 con- crete hulpprojecten. Alles is volledig transparant met goede controlemogelijkheden.

Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
In 2017 hebben wij dankzij onze donateurs 11.587 dieren-in-nood kunnen helpen. Waaronder 6.382 sterilisaties. Hetgeen uiteindelijk tienduizenden dieren een ellendig leven op de meedogenloze straten in al die landen voorkomt.

Concrete plannen/projecten:
Naast de Hulpacties-van-de- Maand, hebben wij ook een vijftal grote sterilisatieprojecten geselecteerd, waarbij met zeer lage kosten zeer diervriendelijke resultaten te behalen zijn.

Major donors kunnen bij ons contact opnemen met:
Mede-oprichter Hanno Berger. Hij vindt het een eer om met u te mogen overleggen.
hanno@dierennood.nl of 010-420 23 44

gerelateerde items