Toon alles (2)

Denise de Boer nieuwe bestuursvoorzitter Voordekunst

23 juni 2017, 16:00
Denise de Boer
Denise de Boer
Denise de Boer (1984) is benoemd tot voorzitter van het bestuur van Stichting voordekunst. Zij volgt Marloes Krijnen (directeur Foam) op. De eerste zittingstermijn van Krijnen was verstreken. De Boer is adjunct-directeur van Frans Hals Museum / De Hallen in Haarlem.
 
‘Voordekunst verbindt kunst en cultuur met ondernemerschap en draagvlak onder een breed publiek. Voordekunst doet dit op creatieve, toegankelijke en bovenal succesvolle wijze. Het platform is niet meer weg te denken uit de culturele sector. Roy en zijn team hebben grootse plannen voor de toekomst en als nieuwe bestuursvoorzitter van voordekunst lever ik hier graag een bijdrage aan’, aldus de nieuwe voorzitter.
De Boer voerde vanuit haar vorige werkgever Amsterdam Museum eerder succesvolle crowdfundingcampagnes, waaronder De wereld aan je voeten in nauwe samenwerking met voordekunst en kunstenaar Barbara Broekman.
 
Naast voorzitter De Boer bestaat het bestuur van voordekunst uit Kiki Bakker, Bert Boer, Felix Hillen en Marjolijn Kamphuis
gerelateerde items