Toon alles (1)

Vijf Delftse fondsen bundelen krachten

18 januari 2017, 16:00
Vijf Delftse fondsen gaan samenwerken.
Vijf Delftse fondsen gaan samenwerken.
Het zoeken naar financiering voor maatschappelijke initiatieven in Delft is nu een stuk makkelijker. Via de website Delftsefondsen.nl bundelen vijf fondsen hun krachten. Op deze gezamenlijke website laten de fondsen zien wie ze zijn en wat ze precies doen. Ook kunt een Quickscan worden gedaan, daardoor is in een paar klikken duidelijk waar de kansen voor financiering liggen.
 
Voor veel initiatiefnemers van projecten in Delft is het vinden van de juiste financiers nu een grote klus. Fondsen zijn onbekend en worden niet aangeschreven waardoor niet alle financieringsmogelijkheden worden benut. Met Delftsefondsen.nl willen de Samenwerkende Fondsen in Delft het zoeken naar financiering gemakkelijker maken. Iedereen die iets in Delft wil organiseren, bijvoorbeeld op gebied van welzijn, vrijwilligerswerk, educatie, kunst & cultuur of natuur & milieu kan gebruik maken van de website. Per fonds is aangegeven wat de criteria zijn om in aanmerking te komen voor een donatie.
 
Partners in Delftsefondsen.nl zijn Kerkelijke Stichting Stalpaert van der Wiele, Stichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, Stichting De Lichtboei, Fonds 1818 en de Gemeente Delft met de Stimuleringssubsidie.

►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
gerelateerde items