Toon alles (2)

Deedmob wint internationale tech-vrijwilligersprijs

19 november 2020, 06:00
Boudewijn Wijnands (Deedmob): prijs geeft enorme boost.
Boudewijn Wijnands (Deedmob): prijs geeft enorme boost.
Tijdens de allereerste online Ideathon for Volunteering Impact, georganiseerd door de Emirates Foundation en de International Association for Volunteer Effort (IAVE), adviseur van de Verenigde Naties op vrijwilligersbeleid, heeft Deedmob in de categorie Volunteerism in the Medical Sector de eerste prijs gewonnen. 
 
Uit meer dan 400 andere (tech) organisatie deelnemers kwam de Amsterdamse startup als winnaar uit de bus. Met de pitch om actief zorgpersoneel te ondersteunen met vrijwilligers om de werkdruk te verminderen heeft Deedmob de internationale jury overtuigd. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 25,000 dollar. 
 
Door de corona-pandemie moesten de Emirates Foundation en de International Association for Volunteer Effort (IAVE) besluiten om het jaarlijkse vrijwilligerscongres online te organiseren. Namens Deedmob overtuigde Founder en CEO Boudewijn Wijnands de internationale jury met het innovatieve medical volunteer platform dat gebaseerd is op het online Coronahelpers vrijwilligerswerk platform. Aan dit platform hebben zowel premier Rutte als koningin Maxima recent aandacht besteed. ‘Wij zijn zeer vereerd om in dit diverse internationale gezelschap deze belangrijke prijs te winnen. Dit geeft ons een enorme boost om ons belangrijke werk voort te zetten.’

Bron: Deedmob
gerelateerde items