Deadline Transparant Prijs 1 juli

Deadline Transparant Prijs 1 juli
Deadline Transparant Prijs 1 juli
27 juni 2012
Nieuws | | Governance & Finance

Op 1 juli sluit de inzending voor deelname aan De Transparant Prijs. Dit jaar stelt de Nationale Postcode Loterij prijzengeld ter beschikking van 100.000 euro voor de winnaars. De prijs wordt op 10 oktober uitgereikt in de Haagse Nieuwe Kerk.

Het is dit jaar de eerste keer dat De Transparant Prijs samenwerkt met de Nationale Postcode Loterij. “Onze missie bestaat uit twee elementen: fondsenwerving voor goede doelen en bekendheid geven aan hun werk. Om die elementen te realiseren gebruiken we alle kanalen die we hebben. Door de samenwerking met De Transparant Prijs helpen we mee aan het geven van bekendheid op een andere manier. We willen graag dat goede doelen hun werk zo duidelijk mogelijk presenteren en zo inzichtelijk maken wat ze doen en hoe ze het doen”, zegt Martijn van Klaveren (foto), hoofd communicatie van de Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).

“Positief verrast”
Dat wil de Postcode Loterij met de nieuwe samenwerkingsvorm verder stimuleren. Van Klaveren: “Als deze prijs, inclusief het geldbedrag, er aan bijdraagt dat mensen zich daar intensief mee bezighouden en er alles aan doen om dat zo transparant en duidelijk te maken, dan wordt hun werk voor een groter publiek zichtbaar. We hopen dat we er zo aan kunnen bijdragen dat mensen die dat jaarverslag lezen, daar vertrouwen bij voelen, of zelfs positief verrast zijn, en daardoor gaan of blijven doneren.”

Klik hier voor het gehele interview met Martijn van Klaveren.