De Zonnebloem ontvangt donatie brouwerijketen

9 februari 2018, 05:00
Marc Damen neemt de cheque van AB InBev in ontvangst
 
Marc Damen neemt de cheque van AB InBev in ontvangst
 
De Zonnebloem heeft gisteren een cheque ontvangen van brouwerijketen Anheuser-Busch InBev (AB InBev). Met de donatie van 9.260 euro kan de Zonnebloem haar aangepaste huurauto’s voor mensen in een rolstoel of scootmobiel tegen een gereduceerd tarief aanbieden. 

Het bedrijf zette haar telesalesafdeling aan het werk om horecapartners te laten meedoneren aan een auto voor de Zonnebloem en verdubbelde daarna het bedrag. 'De giften zijn een mooi gebaar van onze horecapartners. Wij verdubbelden de initiële donaties van 4.630 euro tot een totaalbedrag van 9.260 euro. Dit zal De Zonnebloem in staat stellen om de verschillende Zonnebloemauto’s tegen een gereduceerd tarief te kunnen aanbieden', zegt Martin Yntema, directeur van de Nederlandse vestiging van AB InBev.

Marc Damen, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem:  ‘Dankzij deze geldinzamelingsactie kunnen wij veel betekenen voor mensen met een lichamelijke beperking. We organiseren veel mooie dagjes uit met behulp van Zonnebloemvrijwilligers. En door onze aangepaste Zonnebloemauto, kunnen mensen met een beperking er zelf weer op uit om andere mensen te ontmoeten en te genieten van een fijne dag.’

 
gerelateerde items