Toon alles (1)

De nieuwe ‘Dikke’ komt er weer aan!

5 juni 2017, 10:21
De redactie is alweer koortsachtig bezig om een geheel vernieuwde jaargids te maken: profiteer nu van een geweldige Early Bird-actie: 2 voor de prijs van 1!
De redactie is alweer koortsachtig bezig om een geheel vernieuwde jaargids te maken: profiteer nu van een geweldige Early Bird-actie: 2 voor de prijs van 1!
Op 3 oktober 2017 verschijnt alweer het vierde opeenvolgende journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland: De Dikke Blauwe4. Het is opnieuw een compleet vernieuwd en geactualiseerd informatie-, -opinie en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen & investeren met een maatschappelijk rendement. Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar? Bestel dan nu vast een ‘Dikke’ via onderstaande link. 
 
DDB4 wordt gemaakt door de redactie van het opiniemagazine De Dikke Blauwe Journaal, onder leiding van journalisten Edwin Venema en Charles Groenhuijsen, en is een ideale introductie voor iedereen die de weg wil weten in 'Het Land van Goed Doen', waar jaarlijks zo'n €6 miljard (!) aan geefgeld in omgaat. DDB4 ordent, selecteert en duidt op journalistieke wijze.
 
Donoren (en hun adviseurs, zoals notarissen), maar ook bestuurders van filantropische organisaties, fondsenwervende ngo's (cultuur, zorg, wetenschap), kerken en financieringzoekende social entrepreneurs vinden in dit 600 pagina’s  tellende boek o.a. een compleet jaaroverzicht, 15 compacte 'kerndossiers', de belangrijkste filantropietrends, (wetenschappelijke) achtergrondartikelen en de jaarlijkse ranglijst met 100 'invloedrijkste' personen. Verder filantropische paspoorten van en info over +1.500 bestuurders van steunwaardige organisaties en een macht aan informatie voor grootgevers en hun adviseurs. DDB4 biedt ook informatie over hoogwaardige dienstverleners die goede doelen helpen bij de realisatie van hun idealen met ‘handen & hersens’.
 
De Dikke Blauwe4 wordt op dinsdag 3 oktober 2017 feestelijk gelanceerd tijdens een vernissage in Den Haag in aanwezigheid van enkele (zeer) prominente gasten. De presentatie is in handen van hoofdredacteur Charles Groenhuijsen.

Bestellen
Verzeker u nu alvast van een exemplaar van de gedrukte jaargids De Dikke Blauwe4. U krijgt het boek dan direct na verschijning automatisch toegestuurd.

 
KLIK HIER
 
De Dikke Blauwe Gids4 | Jaargids 2016-2017
Een uitgave van social enterprise Lenthe i.s.m. Walburg Pers
Eerste druk, vierde jaaruitgave, Amsterdam 2017
592 pagina’s full colour
ISBN n.t.b.
Prijs €69,- (incl. BTW, excl. verzendkosten)
Dit werd gezegd over De Dikke Blauwe jaargids:

'Een geweldig inspirerend boek en een absolute eer om er in te mogen staan en er deel van uit te maken'
Joop van den Ende, winnaar DDB100 invloedrijkste personen in doneren &
sociaal investeren
'Een indrukwekkende staalkaart van onze huidige filantropische kracht'
prof. dr. Jan Peter Balkenende, voorzitter Maatschappelijke Alliantie

'De beste, overzichtelijkste en meest complete introductie tot filantropie en sociaal investeren in Nederland voor een breed publiek'
prof. dr. Theo Schuyt, hoogleraar filantropie

'Hij is dik, blauw en echt goed. Dit boek hoort bij elke bestuurder en fondsenwerver op de werktafel te liggen'
Fons van Rooij, voorzitter Nederland Filantropieland
Nieuw:
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
gerelateerde items