Toon alles (1)

De Make-A-Wish Business Challenge

12 juni 2017, 10:00
Speciaal voor bedrijven is er het Business Challenge programma
Speciaal voor bedrijven is er het Business Challenge programma
Wekelijks komen er bij Make-A-Wish Nederland verzoeken binnen van bedrijven die een donatie willen combineren met zelf iets willen doen voor kinderen. Speciaal daarvoor hebben wij een Business Challenge programma ontwikkeld.
 
De Make-A-Wish Business Challenge is een uniek evenement waarbij je samen met je collega’s, onder begeleiding van Make-A-Wish Nederland, letterlijk betrokken bent bij het tot stand brengen van een allerliefste wens. Een team van minimaal twaalf en maximaal achttien deelnemers gaat onder leiding van een teamleider van het bedrijf en een wensvervuller van Make-A-Wish Nederland aan de slag met het organiseren van een specifieke wensvervulling. Hierbij wordt door de teams zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen netwerk en creativiteit. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, de uitvoering doen jullie! Van het bestellen van een taart tot en met het regelen van uniek vervoer. En ook de eventuele broertjes en zusjes vergeten we niet. Het gehele gezin moet er van genieten!
 
MVO, teambuilding en netwerken
Naast het organiseren van een wens gaan de deelnemers zo veel mogelijk donateurs werven. Minimaal twee teams strijden zo tegen elkaar voor de beste wensvervulling en het hoogste aantal donateurs. Een mooi competitief element tijdens het evenement. De door jullie gerealiseerde wensvervulling wordt echt in de praktijk gebracht. Van deze wensvervulling ontvangt het bedrijf achteraf een wensverslag met foto’s en verhalen. Zo krijgt je een mooie impressie van wat er gezamenlijk bereikt is voor het wenskind en zijn/haar familie. Resultaten van de Make-A-Wish Business Challenge zijn een versterking van de samenwerking, teambuilding en optimaal gebruik maken van het bestaande (bedrijfs)netwerk. Daarnaast wordt er op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met elkaar gewerkt aan het tot stand brengen van een allerliefste wens voor een kind met een levensbedreigende ziekte.
 
Hoe kan een make-a-wish business challenge dag eruitzien?
  • Ontvangst deelnemers
  • Welkom door het management van jouw bedrijf + uitleg doelstelling Business Challenge
  • Presentatie door Make-A-Wish Nederland
  • Start Business Challenge in aparte teams
  • Tussentijdse korte break met daarin de status van de diverse teams
  • Vervolg Business Challenge in aparte teams
  • Eindresultaat plenair presenteren
De Business Challenge vindt overdag plaats, echter het tijdspad en dagdeel zijn variabel te bepalen. De locatie wordt door jou zelf bepaald en geregeld. Ditzelfde geldt voor de catering en gebruik van audiovisuele middelen.
 
Betrokkenheid en donatie in één
Met de Make-A-Wish Business Challenge combineer je een donatie met betrokkenheid. Je kunt al een Business Challenge organiseren vanaf 5000 euro. Hierdoor ervaren je medewerkers jullie donatie niet alleen als een éénmalige gift maar zetten zij zich bewust in en voelen zich betrokken bij het vervullen van een allerliefste wens. De donatie die jullie doen voor de Business Challenge komt dan ook ten goede van alle wenskinderen!
Wil je meer informatie of willen jullie je als bedrijf direct aanmelden, mail dan naar:
business-challenge@makeawishnederland.org. Je kunt ook telefonisch contact opnemen Marian van Eldik: 0348 75 48 19. Naar aanleiding van de aanmelding vindt er een oriënterend gesprek plaats.
 Nieuw: 
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
 
gerelateerde items