Toon alles (2)

De Dikke Blauwe wordt goed gehoord. U ook?

4 september 2019, 15:00
De Dikke Blauwe wordt goed gehoord. U ook?
De Dikke Blauwe wordt goed gehoord. U ook?
De Dikke Blauwe heeft als leidend opinieplatform in de Nederlandse filantropie een groeiend aantal volgers in pers, wetenschap en ook de politiek. Niet zelden worden commentaren of artikelen in Den Haag gebruikt door volksvertegenwoordigers en zelfs staatssecretarissen bij beleidsvorming rondom het private initiatief voor de goede zaak. Zo werd de prikkelende column van de nieuwe DDB-columnist Siebrand Wierda over effectievere ontwikkelingshulp door een bescheidener opstelling van de ngo’s opgepikt door het Ministerie van Buitenlandse zaken en dit leidt nu tot een gericht consult.
 
Reageren? Mail ons, of reageer via TwitterFacebook of Linkedin.
 
DDB-columnist Siebrand Wierda, eigenaar van Siebrand Wierda & Company, is werkzaam bij Dorcas als Manager Community and Resources Mobilisation en hij is voorzitter van de Communicatiewerkgroep van de Dutch Relief Alliance. Enthousiast schreef hij de redactie:
 
Hoorde net dat BuZa een van mijn blogs heeft opgepakt: https://www.dedikkeblauwe.nl/news/noodhulp-effectiever, en dat dit de minister heeft aangezet om de leiding van de Dutch Relief Alliance komende week te spreken over een thema dat haar erg raakt, namelijk de daarin genoemde Grand Bargain. Ha, leuk resultaat. Via jullie, dus bedankt!
Groeten, Siebrand
 
Wierda is niet de enige die ontdekt dat De Dikke Blauwe goed – en steeds beter – wordt gehoord. Niet alleen in Den Haag, maar ook door de landelijke media, bijvoorbeeld naar aanleiding van ‘De Blauwe Belofte’ of ‘De Dikke Blauwe 100’.
 
Wilt u dus als influential ook een extra bereik voor uw stem uit ‘Het Land van Goed Doen’  en direct of indirect imvloed uitoefenen op bestuur, politiek en media via ons journalistieke platform? Dan roepen we u op niet alleen te reageren op bij De Dikke Blauwe gepubliceerde artikelen en commentaren, maar ze zelf ook aan te dragen. Dat kunnen bijvoorbeeld ook blogs of vlogs zijn, of reeds eerder via eigen kanalen gepubliceerde artikelen. 

Stuur ons een mailtje: info@dedikkeblauwe.nl.
 
gerelateerde items