De stembussen gaan weer open!

De stembussen gaan weer open!
De stembussen gaan weer open!
12 mei 2022
Nieuws | | De Dikke Blauwe

Terwijl de wereld door raast gaan toch ook de gewone dingen door. Zo valt deze week de papieren versie van De Dikke Blauwe op de mat van onze abonnees. Waar het online vooral draait om nieuwswaarde en niet te lange teksten is het magazine de plek voor uitgebreide interviews. We spraken met Barbara Baarsma, namen vast een kijkje in de Thomas - de bijzondere locatie voor Corporate Power - , kregen net na onze deadline een foto uit New York waar de GSRD Foundation de Lotus Leadership Award ontving (maar hij staat er in!) en Stephanie Koolen - Maas vertelt ons alles over het hoe en waarom van Nederlandse bedrijfsfilantropie. En nog veel meer... 

Voor mij een hele leuke manier om kennis te maken met inspirerende personen en organisaties die allemaal op hun eigen manier bezig zijn de wereld een beetje mooier te maken. En ik denk ook voor u als lezer: Wist u bijvoorbeeld dat het Rode Kruis een Data- en Digital-team heeft dat is gespecialiseerd in impact voorspellingen? Marieke van Schaik schreef er een column over. 

En vanaf vandaag kan het weer: nomineren voor De Dikke Blauwe 100! Wie hoort er volgens u thuis in die lijst met de honderd ‘invloedrijkste spelers in de Nederlandse filantropie'? We zijn heel benieuwd naar alle bekende en onbekende namen die we graag - met motivatie! - ontvangen!

Ondertussen gaan wij verder met de laatste voorbereidingen voor Corporate Power op 2 juni. We hopen u daar te ontmoeten! 

Names de redactie,

Karlijn Renzenbrink
Hoofdredacteur