Toon alles (1)

De complete DDB100 in de novembereditie van DDB

28 november 2019, 06:00
De complete DDB100 in de novembereditie van DDB
De complete DDB100 in de novembereditie van DDB
Afgelopen week viel hij op de mat van alle DDB-leden: het novembernummer van De Dikke Blauwe Magazine. Met daarin een interview met de winnaar van De Dikke Blauwe 100: Adriana Esmeijer. Naast de complete ranglijst van de invloedrijksten in de filantropie in Nederland, vindt u in deze editie ook een aantal inspirerende artikelen over goededoelenorganisaties en hun bestuurders.

Het novembernummer van het magazine is niet alleen naar leden gestuurd, maar ook verkrijgbaar in de boekhandel. Daarnaast kunt u het eenvoudig op onze site bestellen. Vul daartoe onderstaand formulier in.

Wilt u ook de komende nummers van De Dikke Blauwe Magazine ontvangen, word dan lid. Voor slechts 7 euro per maand krijgt u dan alle editie toegezonden, ons digitale DDB Journaal in uw mailbox en toegang tot alle artikelen op onze site. Klik hier om lid te worden.

Bestel nu De Dikke Blauwe Magazine

Dit magazine kost € 8,95. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Ik bestel hierbij:

Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Ik wil meer dan 1 exemplaar bestellen, namelijk:
Betalingsverplichting
 
gerelateerde items