Toon alles (1)

DDB Magazine: barstensvol major donor-artikelen!

11 september 2019, 06:00
Het nagelnieuwe De Dikke Blauwe Magazine, dat medio september verschijnt, staat volgepakt met artikelen, columns en achtergrondverhalen waarin de grote gever centraal staat. Deze fullcolour-editie van 76 pagina’s is daarom een must voor zowel (potentiële) major donors zelf, als hun adviseurs en de vragers/besteders in de Nederlandse filantropie. 
 
 • De septembereditie van De Dikke Blauwe Magazine opent direct al met een ronduit lang en spraakmakend interview. ‘Zuidas-dominee’ en mede-auteur van het nieuwe boek Elite gezocht Ruben van Zwieten neemt geen blad voor de mond als hem gevraagd wordt naar de filantropie van de Nederlandse rijken en geeft daarvan enkele zeer opmerkelijke voorbeelden…
 • In de nieuwe rubriek ‘Langs de Blauwe Meetlat’ - geënt op de roemruchte rubriek ‘Langs de feministische meetlat’ van Opzij - wordt Henriëtte Hulsebosch, directeur van Kansfonds, op de ‘pijnbank’ gelegd en komt De Dikke Blauwe met een eerste rapportcijfer voor deze bijzondere bestuurder;
 • Fundraising-goeroe Alan Clayton wordt geïnterviewd over de winnende eigenschappen van veerkrachtige fondsenwerving;
 • Was de major donor-belofte van De Dikke Blauwe van drie jaar geleden nou wel of niet een ‘briljante mislukking’?
 • Is de ‘gulle Nederlander’ een mooi folkloristisch cliché of is dat beeld gebaseerd op de feiten? Lees de reportage!
 • Achtergrond: geld weggeven… het lijkt gemakkelijker dan het in de praktijk is;
 • Facts & figures: hoe rijker, hoe vrijgeviger? 
 
Verder:
 • Prikkelende columns van onder anderen: Pieter Stemerding, Marc van den Tweel, Mirjam Vossen, Evelijne Bruning en Han Schuringa;
 • Gever & Werver: interview met José en Arnaud de Korver van De Regenboog Groep over het project ‘Onder de Pannen’;
 • Lancering van De Dikke Blauwe Duizend;
 • Lancering van Lenthe’s nieuwe Corporate Foundations Forum;
 
En tot slot:
 • And the winners are... De redactie speculeert er lustig op los: wie staan straks in de nieuwe ranking ‘DDB100’ van de invloedrijkste personen in de Nederlandse filantropie?
 
Hoe krijgt u dit geweldige magazine in uw bezit?
Wordt abonnee van De Dikke Blauwe:  vul hieronder het formulier in. Als u zich voor 1 oktober aanmeldt, leest u DDB Magazine de rest van het jaar gratis.
 
Bent u al abonnee van The Fundraiser? Dan krijgt u dit nieuwe fusiemagazine, waarin The Fundraiser is opgenomen, automatisch toegestuurd.

Ik wil een abonnement op het tijdschrift De Dikke Blauwe

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Vergeet niet op de link in deze mail te klikken!. We kunnen u anders niet als abonnee noteren. Bevestigingsmail niet ontvangen? Mail dan naar info@lenthe.nl.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Organisatie
Functie
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres voor digitale factuur:
Als u dit veld leeg laat, sturen we de factuur naar uw eigen e-mailadres.
Uw referentie voor op de factuur:
Betalingsverplichting

Speciale Actiecode

De Dikke Blauwe gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lenthe.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)

 
gerelateerde items