DDB-expert Kris Putnam uitgeroepen tot Philanthropy advisor of the year

DDB-Expert Kris Putnam kreeg prestigieuze award.
DDB-Expert Kris Putnam kreeg prestigieuze award.
13 april 2021
Nieuws | | Internationale filantropie

Internationale filantropieadviseur en DDB-expert Kris Putnam ‘viel bijna van haar stoel’ toen ze hoorde dat haar bedrijf door LUXlife Magazine is uitgeroepen tot filantropieadviseur van het jaar als onderdeel van de 2020 Global Excellence Awards.

Zoals het een ideale Amerikaanse ondernemer betaamd, weet Kris Putnam van elk nadeel haar voordeel te maken. Meer dan ooit wilden filantropen in coronajaar 2020 dramatische impact bereiken met hun donaties aan goede doelen, maar ‘raakten verlamd’ door de omvang van de problemen, de snelheid van de ontwikkelingen en het onvermogen om vooruit te plannen.
Kris: ‘Mijn doel was om filantropen te helpen met vertrouwen door het onbekende te navigeren, een plan te maken waarop ze konden rekenen en hun impact tijdens de crises te vergroten.’

Putnam Consulting Group bedient een aantal vooraanstaande cliënten die zich graag willen uitspreken over Kris, zoals Mamie Kanfer Stewart, trustee van de Lippman Kanfer Family Foundation: ‘De diepgaande kennis en ervaring van Kris Putnam-Walkerly op het gebied van filantropie is van onschatbare waarde. Haar vermogen om ervaringen uit de praktijk te distilleren en deze te vertalen naar een actieplan is een geschenk voor elke financier. Of het nu gaat om haar boeken, artikelen of speeches, de inzichten van Kris stellen filantropen in staat hun impact te vergroten en nog meer plezier in hun werk te vinden.’

Winnaars van de Global Excellence Awards 2020 werden geselecteerd vanwege hun successen, prestaties en groei, ondanks de wereldwijde pandemie.

LUXlife Magazine is een premium lifestyle-publicatie die zich richt op de luxe lifestyle-industrie, dus kijk niet raar op als je ook de Winter Sports Awards, de Fashion & Lifestyle Awards en de Hairdressing Awards tegenkomt!


Kris Putnam-Walkerly is DDB's Expert Internationale Filantropie.
Lees meer artikelen en columns op Kris' DDB-Select Page: click here.

Follow Kris on Twitter or LinkedIn. Check out her website.
Kris Putnam is a global philanthropy expert, author of Delusional Altruism and was named one of America’s Top 25 Philanthropy Speakers.