Davilex verbindt zich aan Jeugdsportfonds

14 maart 2007
Nieuws | | Organisatienieuws

En weer sluit een goed doel een overeenkomst met een partner uit het bedrijfsleven. Softwarebedrijf Davilex heeft zich voor drie jaar verbonden aan het Jeugdsportfonds. Het bedrijf zal software voor het fonds gaan ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de fondsenwerving.


De belangrijkste reden voor de samenwerking is dat het Jeugdsportfonds, dat kinderen van ouders met weinig geld de kans biedt om lid te worden van een sportvereniging, de komende jaren haar organisatie fors gaat uitbreiden. Er wordt getracht een landelijke dekking te realiseren. Daarbij zullen dertig lokale en provinciale fondsen worden opgericht. Aangepaste administratieve software van Davilex moet deze groei in goede banen gaan leiden.

 


Davilex zegt de steun aan het Jeugdsportfonds bijna vanzelfsprekend te vinden, omdat het met haar software de basis legt voor de groei van organisaties. Waaronder bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, maar ook scholen en verenigingen. De steun zal zich niet alleen beperken tot softwarematige ondersteuning. Davilex zal ook jaarlijks een fondsenwervende actie voor het Jeugdsportfonds organiseren.