Database Manager/Private Sector Fundraiser bij Eye Care Foundation

8 maart 2019, 05:55
Database Manager/Private Sector Fundraiser bij Eye Care Foundation
Database Manager/Private Sector Fundraiser bij Eye Care Foundation
Functie: Database Manager/Private Sector Fundraiser 
Organisatie: Eye Care Foundation 
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 15 april
 
ECF werkt aan een wereld waarin onnodige blindheid niet langer de mogelijkheden van mensen beperkt. Een wereld met toegang tot goede en bereikbare oogzorg voor iedereen. Want mensen die (opnieuw) goed kunnen zien kunnen naar school, werken, en zelfstandig aan hun eigen toekomst bouwen en bijdragen aan hun sociale omgeving. Vind jij ook dat niemand buitengesloten zou moeten zijn door vermijdbare blindheid en slechtziendheid? En wil je werken in een internationale organisatie? Lees dan deze vacature met aandacht! 
 
Wij zoeken iemand die: 
- kansen ziet om onze database te verbeteren en verrijken 
- een proactieve speurneus heeft en van ontdekkingen in de database quick-wins voor fondswerving kan maken 
- voldoening haalt uit het behalen van gestelde doelen en daarmee zorgt dat iemand weer mee kan doen 
- ideeën heeft over hoe onze donateursdatabase beter ingezet kan worden voor fondswerving voor onze oogzorgprojecten 
 
Herken jij jezelf hierin? 
Lees dan verder en solliciteer op deze functie! Wie weet word jij onze nieuwe collega in Amsterdam. 
 
Eye Care Foundation (ECF) is een internationale non-profit organisatie. Wij helpen blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden voorkomen en genezen. Momenteel doen wij dat met programma’s in Nepal, Laos, Cambodja, Vietnam, Tanzania, Rwanda en Zambia. 
 
Positionering en doel van de functie 
Als Database manager/Particuliere Fondswerver op ons kantoor in Amsterdam maak jij deel uit van een groeiend, bevlogen en warm team met een uitgesproken ambitie. Samen met onze collega’s in de programmalanden bereiken we veel. We hebben jou nodig om het gebruik van de donateursdatabase te optimaliseren en de verdere implementatie van het managementinformatiesysteem te begeleiden. Je focus ligt hierbij op het verder inrichten en verbeteren van het systeem. Met als uiteindelijk doel: het werven van meer fondsen voor oogzorgprogramma’s voor mensen in ontwikkelingslanden. 
 
Wat ga je doen? 
Je identificeert vragen over de toepassing van het management informatie systeem en gaat op zoek naar de oplossing. Je maakt selecties, voert analyses uit en draagt bij aan de maandelijkse management rapportages voor het team Development & Marketing. Ook signaleer je nieuwe ontwikkelingen en trends op het vakgebied en adviseer je de organisatie over toepassingsmogelijkheden en consequenties. Je onderhoudt contact over aanpassingen en verbeteringen in het informatiesysteem met de leverancier. Voor onze campagnes ben je het aanspreekpunt voor het campagneteam. Je bent de linking pin tussen de teams Financiën, Development & Marketing en Programma’s. Je legt verantwoording af en rapporteert aan hoofd Development & Marketing. 
 
Functie-eisen
- Relevante HBO/WO-opleiding, bij voorkeur met (database)marketing specialisatie 
- Minimaal drie jaar relevante werkervaring met data-analyses
- Ervaring en/of affiniteit met marktonderzoek is een pré 
- Uitstekende kennis van en affiniteit met ICT-systemen (Pluriform is een pre) Google analytics, en Power BI Competenties 
- Oordeelsvorming 
- Probleem analytisch vermogen 
- Accuratesse 
- Plannen en organiseren 
- Proactief handelen 
 
Wie zoeken we? 
Je bent een gedreven professional die graag kennis deelt en analyseert. Je toont initiatief en combineert strategisch denken met een ‘getting things done’ mentaliteit. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in onze donateurs. Onze ideale kandidaat helpt mee de werkprocessen van de organisatie te optimaliseren. 
 
Eye Care Foundation biedt: 
Een functie in een internationale werkomgeving, binnen een enthousiast team, vanuit ons kantoor in Amsterdam. ECF biedt haar werknemers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onder andere een 13e maand, een goede pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden binnen de functie en voor persoonlijke groei. 
 
Ben je geïnteresseerd? 
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Maaike van Veen, hoofd Fondswerving en Communicatie (06 – 8138 6863 of via m.vanveen@eyecarefoundation.nl).
Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar b.stenvers@eyecarefoundation.nlonder vermelding van sollicitatie Database Manager/Particuliere Fondswerver. Wij hanteren 15 april 2019 als sluitingsdatum en behouden ons het recht voor te starten met gesprekken indien zich al geschikte kandidaten melden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je eigen netwerk wordt wel gewaardeerd!
 
Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
gerelateerde items