Toon alles (2)

CRM Marketeer bij Jeugdtheater Hofplein

8 augustus 2018, 05:00
CRM Marketeer bij Jeugdtheater Hofplein
CRM Marketeer bij Jeugdtheater Hofplein
Functie: CRM Marketeer
Organisatie: Jeugdtheater Hofplein
Aantal uren: 20 uur 
Locatie: Rotterdam
Vervaldatum: 31 augustus
 
Jeugdtheater Hofplein is hét professionele theater door en voor kinderen en jongeren waarbij iedere medewerker bijdraagt aan de wereld mooier maken, kind voor kind.
Jeugdtheater Hofplein zoekt per direct een

CRM Marketeer

m/v | 20 uur per week

Met het bij Hofplein nieuw te implementeren CRM-systeem willen we meer waardevolle klantrelaties realiseren en zo de juiste mensen in beweging krijgen naar onze voorstellingen, theatertrajecten en opleidingen.

Jouw verantwoordelijkheden & taken
Samen met de collega’s van de afdeling Marketing & Development ben je direct betrokken bij de implementatie van het nieuwe CRM-systeem. Jij houdt je bezig met de ontwikkeling en realisatie van de klantcontactstrategie (acquisitie/ontwikkeling/behoud). Je ontwikkelt en regisseert data-gedreven multi-channel campagnes (online & offline). Jij bent het analytisch gedreven geweten binnen de afdeling maar werkt altijd nauw samen met je directe collega’s, alsook met collega’s van onder andere de afdelingen Theater & Publiek, Jeugdtheater en de verschillende opleidingen. Door analyse vooraf en effectmeting achteraf, monitor en optimaliseer je de activiteiten.

Jouw profiel
Je heb ervaring als marketeer vanuit een analytische benadering met inzicht in klantdata. Affiniteit met databasemarketing en online marketingprocessen is een voorwaarde en je wilt hierin verder ontwikkelen en ontdekken. Je hebt eerder gewerkt met een CRM-/campagne-managementtool en je bent in staat de rol van key-user te vervullen.
Enthousiasme, zelfstandig kunnen werken, creativiteit en affiniteit met kinderen, jongeren en theater zijn voorwaarden.

Indicatie werk- en denkniveau
HBO+ werk- en denkniveau, met aantoonbaar minimaal een jaar relevante CRM marketingervaring.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan bij een dynamisch, creatief bedrijf, gedreven collega’s en gemotiveerde leerlingen. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, salarisindicatie: vanaf € 1.933,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week.
 
Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur via de email een sollicitatiebrief met uitgebreid cv vóór vrijdag 31 augustus aanstaande naar: Jeugdtheater Hofplein ter attentie van Audrey Janssen, hoofd Marketing & Development, a.janssen@hofpleinrotterdam.nl.
www.hofpleinrotterdam.nl
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items