Creatieve communicatiemedewerker bij Nationaal Ouderenfonds

18 september 2018, 04:00
Creatieve communicatiemedewerker bij Nationaal Ouderenfonds
Creatieve communicatiemedewerker bij Nationaal Ouderenfonds
Functie: Creatieve communicatiemedewerker
Organisatie: Nationaal Ouderenfonds
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 30 september
 
Het lijkt onvoorstelbaar in Nederland, maar veel ouderen hebben het erg moeilijk en staan er meer en meer alleen voor. Zo zijn er in ons land 200.000 ouderen extreem eenzaam. Dit betekent dat ze hooguit een keer in de vier weken een sociaal contact hebben. Het is onze ambitie dat iedereen die ouder wordt blijft meedoen. Met onze activiteiten werken we aan een mooie dag voor iedereen. Jaarlijks bereiken we meer mensen met onze programma’s en activiteiten. Het Nationaal Ouderenfonds is gevestigd in Amersfoort op loopafstand van het centraal station en heeft ca. 35 fte in dienst. Het fonds groeit, moderniseert en positioneert zich steeds sterker als de voorloper in de zorg voor ouderen. Om nog betekenisvoller te zijn voor een steeds groter wordende doelgroep ouderen, zijn wij binnen onze organisatie op zoek naar een nieuwe collega in de rol van creatieve communicatiemedewerker.

Je bent als ervaren communicatiemedewerker medeverantwoordelijk voor de externe communicatie en de productie van tal van multimediale uitingen. De communicatie met ouderen, vrijwilligers, welzijnsorganisaties, bedrijfsleven, vermogensfondsen en anders stakeholders vraagt om een energiek type, die zich helemaal thuisvoelt in de wereld van moderne media. Die net zo makkelijk een klassieke gedrukte mailing produceert als een video voor social media, een echte doener, die hoofd, hart en handen moeiteloos weet te combineren. Je gaat in deze functie aan de slag binnen het team Marketing (10 fte) en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Als communicatiemedewerker werk je nauw samen met de twee communicatieadviseurs en de projectmedewerkers.

Taken
 • Medeverantwoordelijk voor het implementeren van het communicatiebeleid
 • Opstellen van communicatieplannen ten behoeve van onze projecten en diensten
 • Adviseren van en communicatie-ondersteuning bieden aan onze projecten- en dienstenafdeling
 • Contentcreatie en eindredactie voor diverse kanalen en communicatiemiddelen, waaronder website, social media en papieren en digitale nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen
 • Faciliteren, opstellen, verzenden en optimaliseren van e-mailnieuwsbrieven

Functie-eisen en profiel
Jij bent de professional die excelleert door jouw passie voor en kennis van eigentijdse (marketing) communicatie. Jij bent zowel conceptueel als operationeel sterk.
 • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een afstudeerrichting (marketing-)communicatie
 • Bewezen ervaring met online communicatie (website, social media, digitale nieuwsbrieven)
 • Ervaring met fondsenwerving en de werving en behoud van donateurs (is een pré)
 • Ervaring met het gebruik van CMS en e-mail tooling. Ervaring met CRM.
 • Sterke journalistieke en/of redactionele competenties
 • Vloeiend in het Nederlands (woord en schrift)
 • Denkt in oplossingen en weet hoofd- van bijzaken te scheiden
 • Hands-on mentaliteit, minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Ons aanbod
 • Onze medewerkers krijgen bij ons alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.
 • Salarisindicatie: € 2.544 tot € 3.624 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 8 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening) afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Onderdeel van de cao is een eigen loopbaanbudget. Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget dat bestaat uit onder andere je vakantiegeld, bovenwettelijke vakantiedagen en de eindejaarsuitkering.

Informeren en solliciteren
Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw toegevoegde waarde voor het team! Graag ontvangen we een persoonlijke motivatiebrief en CV per e-mail vóór 30 september 2018 aan info@ouderenfonds.nl. Voor vragen kun je bellen of mailen naar Emmy Bregman, communicatieadviseur, e.bregman@ouderenfonds.nl of 088 344 2046 (ma, di, do ochtend en vrijdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
gerelateerde items