Corporate Power: Break-outsessie GSDR Foundation

31 maart 2022
Nieuws | | Corporate Foundations Forum




How to be the next hero of…

Eerlijk werk en economische groei 

Break-outsessie met GSDR Foundation

Tijdens Corporate Power op 2 juni 2022 in de Thomaskerk zal de GSDR Foundation in de middag een break-outsessie hosten gericht op SDG 8, eerlijk werk en economische groei in relatie tot 4, 10 en 17 (kwaliteitsonderwijs, ongelijkheid verminderen en partnerschappen)

GSRD Foundation werkt aan het creëren van een positieve impact op het leven van mensen in de productielanden van G-Star RAW: India, China, Bangladesh en Vietnam. Vanuit de overtuiging dat kennis, ondernemersmentaliteit en zelfredzaamheid de sleutel zijn tot economische onafhankelijkheid en ontwikkeling, faciliteert en ondersteunt GSRD Foundation projecten gericht op onderwijs en ondernemerschap.

Tijdens deze break-out bieden managing director van de GSRD Foundation Yung Joo Lockhorn Lamberts en adviseur van de stichting Rien van Gendt (Van Gendt Philanthropy Services), een kijkje in de keuken van de stichting en delen zij de vraagstukken die komen kijken bij het behalen van hun doelstellingen. Meer informatie over deze sessie volgt spoedig!

Yung Joo Lockhorn Lamberts: "We don’t believe in charity, we believe in self-empowerment"

Meld je nu aan voor Corporate Power