Corporate communicatie adviseur bij Nederlandse Transplantatie Stichting

9 mei 2018, 05:50
Corporate communicatie adviseur bij Nederlandse Transplantatie Stichting
Corporate communicatie adviseur bij Nederlandse Transplantatie Stichting
Functie: Corporate communicatie adviseur
Organisatie: Nederlandse Transplantatie Stichting
Aantal uren: 28-32 uur
Locatie: Leiden
Vervaldatum: 1 juni
 
Heb jij een scherp oog voor de relatie en duik jij ook graag diep de inhoud in? 
Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van interne en corporate communicatie en strategische beleidsadvisering? Weet jij de medewerkers van de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) nog beter te betrekken bij de organisatie? Help je daardoor de identiteit en de reputatie van de organisatie te versterken? Van binnen naar buiten. Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Je functie
Als communicatieadviseur bij de NTS houd je je bezig met de inrichting en invulling van ons corporate communicatiebeleid. Hierbij fungeer je als een verbindende schakel tussen de afdelingen en tussen de NTS en de samenleving. Een samenleving die bestaat uit hoog betrokkenen zoals patiënten en donoren, politiek en bestuur en medisch professionals.
 
Jouw belangrijkste taken:
• vernieuwen en optimaliseren van de interne communicatie
• doorontwikkeling van de interne bedrijfscultuur i.s.m. het MT en P&O
• uitbouwen, laden en laten leven van de kernwaarden binnen de NTS 
• externe profilering van de NTS vernieuwen en optimaliseren externe communicatie met direct betrokkenen
• stakeholder- en issuemanagement
• advisering beleidsmedewerkers
 
Je profiel
Alles draait om relaties en connecties, om verbinding maken, betrouwbaar zijn en verantwoordelijkheid durven nemen. Als communicatieadviseur kijk je constant waar de communicatiebehoefte ligt en sluit je hierop zo goed mogelijk aan.
Je bent een goede spreker, maar een nog betere luisteraar. Wat je hoort buiten en binnen de organisatie vertaal je naar concrete ideeën voor de verbetering van de interne organisatie , beleid én communicatie. Je projectmatige aanpak zorgt er daarbij voor dat het beoogde resultaat behaald wordt.
 
Je beschikt minimaal over
• academisch werk- en denkniveau
• een afgeronde communicatieopleiding op BPN 4 niveau (senior communicatieadviseur)
• minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een complexe omgeving waarin ook conflicterende belangen kunnen spelen
• analytische vaardigheden en je werkt gestructureerd
• brede kennis van interne en corporate communicatie waaronder ruime ervaring met   stakeholdermanagement
 
Je team
De afdeling donorvoorlichting, communicatie & onderwijs (DCO) heeft verschillende taken. Het gaat onder meer om de inhoudelijk voorlichting aan het algemene publiek, en specifieke doelgroepen, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken over orgaan- en weefseldonatie, corporate communicatie en het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen en trainingen voor (medisch) professionals.
Het team bestaat met jou erbij uit dertien personen: naast communicatiemedewerkers en communicatieadviseurs zijn dit bijvoorbeeld webredacteuren en opleidingsadviseurs. Het is een enthousiast en flexibel team dat steeds zoekt naar verbetering en vernieuwing. Samenwerken en leren van elkaar zijn belangrijke uitgangspunten.
 
Je werkgever
Als zelfstandig bestuursorgaan valt de NTS onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De NTS is een unieke organisatie. Er is geen tweede in Nederland. Als nationale coördinator hebben wij de wettelijke rol om de schaarse organen en weefsels eerlijk toe te wijzen aan de best passende patiënt.
We doen dit al meer dan 20 jaar en zijn trots dat we de verbindende schakel in het leven van zoveel mensen hebben mogen zijn. We werken samen met ziekenhuizen en helpen het publiek met toegankelijke informatie. Met 90 NTS-ers en onze partners willen we onze taak zo efficiënt mogelijk vervullen, maar met respect voor donor en nabestaanden. Ons streven is om meer donaties te realiseren, informatie transparanter te maken en inniger samen te werken met het hele veld.
We willen onze taak zo efficiënt mogelijk vervullen, maar blijven op de eerste plaats mensen die hun uiterste best doen voor andere mensen. Donatie en transplantatie gaan over leven en dood. Dat vraagt om bevlogen medewerkers.
 
Je arbeidsvoorwaarden
Als volger van de CAO Ziekenhuizen bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:
• het maandsalaris is maximaal € 4.466,- (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek
• een aanstelling voor 28-32 uur per week
• een jaarcontract, met uitzicht op verlenging
 
Je sollicitatie
Ben je enthousiast geworden van de functie van communicatieadviseur en wil jij jouw energie inzetten voor het verbeteren van het NTS gevoel?
Solliciteer dan voor 1 juni 2018 via onze website. Geef in je motivatie aan hoe jij onze waarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding wilt toepassen in je werk.
Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met Jeantine Reiger, manager Donorvoorlichting, Communicatie en Onderwijs, via 071-5795795.

We zijn niet op zoek naar freelancers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
 
gerelateerde items