Corporate Power: Break-outsessie ASN & Aqua-Spark

Corporate Power: Break-outsessie ASN & Aqua-Spark
Corporate Power: Break-outsessie ASN & Aqua-Spark
31 maart 2022
Nieuws | | Corporate Foundations Forum

How to be the next hero of… 

Klimaatactie, Leven in het water, Leven op het land en meer

Break-outsessie met ASN Impact Investors & Aqua-Spark

 

Tijdens Corporate Power op 2 juni 2022 in de Thomaskerk zal ASN Impact Investors samen met Aqua-Spark in de middag een break-outsessie hosten gericht op SDG 13, klimaatactie in combinatie met SDG 14 (leven in het water), SDG 15 (leven op het land) en SDG 8 (waardig werk en economische groei).

Bescherming en herstel van onze wereldwijde biodiversiteit is niet alleen noodzakelijk; het levert juist ook economische waarde op. In deze break-out sessie laat de fondsmanager Karin van Dijk van het in november geïntroduceerde ASN Biodiversiteit zien hoe biodiversiteitsherstel samengaat met financieel rendement.

Een prachtig voorbeeld hiervan in de sector duurzame zeeën en visserij is: Aqua-Spark. Aqua-Spark investeert in een ecosysteem van duurzame vis- en schaaldierkwekerijen en duurzame visvoerproducenten. Dit wereldwijd investerende bedrijf uit Utrecht is daarom ook een van de beleggingen van het nieuwe ASN Biodiversiteitsfonds. Stephanie Rakels, de Development & Investor Relations Director van Aqua-Spark zal laten zien hoe Aqua-Spark vanuit een bijzondere visie op het verduurzamen van de aquacultuur een grote positieve invloed uitoefent op de gehele bedrijfstak. Zij zal ook ingaan op de innovatieve start-ups die hier het voorbeeld van zijn en het belang van gerichte investeringen. Meer informatie over deze break-out volgt spoedig!

Karin van Dijk: ‘Ik wil niet alleen privé, maar ook in mijn werk bijdragen aan een duurzamere wereld. ASN Impact Investors loopt echt voorop met zijn fondsen, en ik voel me nog topsporter genoeg om die voorsprong te willen behouden - of eigenlijk liever vergroten.’

Meld je nu aan voor Corporate Power