Toon alles (2)

Coördinator online marketing bij CliniClowns

16 april 2018, 05:55
Coördinator online marketing bij CliniClowns
Coördinator online marketing bij CliniClowns
Functie: Coördinator online marketing
Organisatie: Stichting CliniClowns Nederland
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 29 april
 
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als de zakelijke markt, het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder communicatiebeleid en de inzet van vrijwilligers. Verder draagt zij zorg voor de interne communicatie binnen CliniClowns. Voor de afdeling Marketing zijn wij in verband met een aanstaand zwangerschapsverlof op zoek naar een tijdelijke Coördinator online marketing met ervaring op het gebied van data, cro en seo. Daarbij werk je nauw samen met de Online contentmarketeer en de Online marketeer email en advertising om gezamenlijk inkomsten te genereren voor CliniClowns.

Taken
 • Als Coördinator online marketing ben je verantwoordelijk voor de website van CliniClowns.
 • Je houdt je onder andere bezig met de conversieratio optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie en zorg je dat de website continu geoptimaliseerd wordt met als doel fondsenwerving en de juiste voorlichting naar de verschillende doelgroepen.
 • Data is voor jou een belangrijk vertrekpunt voor alle optimalisatie: je bent goed bekend in Google Analytics en maakt graag analyses. In deze functie ben je de schakel tussen veel verschillende in- en externe partijen en heb je een coördinerende rol waarbij je veel ballen tegelijk in de lucht houdt.
 • Je neemt deel aan lopende projecten bijvoorbeeld op het gebied van klantcontactstrategie en de pilot virtual reality voor CliniClowns en voert de influencermarketingstrategie uit.
 • Samen met de Online contentmarketeer en Online marketeer email en advertising rol je campagnes en lead acties uit.
Je valt met je neus in de boter wat betreft de nieuwe fondsenwervende campagne die in het najaar gepland staat.
De ultieme kans om mee te denken hoe we de kracht van online hierin kunnen benutten om zoveel mogelijk donaties op te halen!

Functie-eisen en profiel
Wie ben jij?
 • Jij hebt een neus voor innovatie en vernieuwing in online marketing.
 • Je ziet kansen en weet die te benutten.
 • Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van online marketing vooral met data, cro, seo en ux.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent proactief, werkt resultaatgericht, kunt goed plannen en organiseren en draait je hand niet om voor het maken en opvolgen van een goede analyse. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Ons aanbod
Wat krijg je ervoor terug?
 • CliniClowns biedt je een aanstelling voor 80% van half augustus 2018 tot begin januari 2019 in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • De hoogte van je bruto maandsalaris ligt tussen de 3.700 en 4.000 euro bij een voltijdaanstelling, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns.
 • Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Informeren en solliciteren
Interesse?
Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, Human resource adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 29 april 2018. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien.
De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op dinsdag 8 mei 2018 in de middag.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Cheyenne Crucq, Coördinator online marketing. Zij is te bereiken op 06 106 205 70.
 
gerelateerde items