Toon alles (2)

Container vol gereedschap klaar voor vertrek naar Tanzania

6 november 2017, 13:00
Betuwe Wereldwijd vult een container vol gereedschappen, naaimachines en werkplaatsinrichting voor een transport naar Tanzania.
Betuwe Wereldwijd vult een container vol gereedschappen, naaimachines en werkplaatsinrichting voor een transport naar Tanzania.
Tijdens een feestelijk moment is met vereende krachten de laatste machine geladen in een zeecontainer van Betuwe Wereldwijd. De container gaat, vol gereedschappen, naaimachines en werkplaatsinrichting op transport naar de regio Njombe in het zuiden van Tanzania, waar drie organisaties met smart wachten op alle materialen. Betuwe Wereldwijd heeft voor deze zending hulp gekregen van stichting Werkplaats voor de Wereld en ORS Lek en Linge.
 
De container bevat onder andere gereedschapsets voor 150 leerlingen, 130 naaimachines en 60 computers voor drie organisaties in Tanzania. De Christian Development Association ontvangt materialen om hun bestaande trainingen voor jongeren uit te breiden. AIRD ontvangt naaimachines om naaiateliers op te zetten in een vluchtelingekamp voor Burundiërs en de African Benedictine Sisters St. Gertrud ontvang de grootste hoeveelheid goederen voor nieuwe leer- werkwerkplaatsen.
 
Bij het project van deze laatste organisatie hebben medewerkers van Betuwe Wereldwijd opnieuw alle goederen gereviseerd en verpakt, Werkplaats van de Wereld verzorgde het grootste deel van de financiering en leerlingen van Lek en Linge droegen hun steentje bij met hun inzamelingsactie voor gereedschap, net voor de zomervakantie. 
 
gerelateerde items